Konversio-optimoinnin iltapäivä - CROcial Helsinki

CROcial

Isolta järjesti viime perjantaina yhteistyössä HUB13 ja Frosmon kanssa CROcial Helsinki -tilaisuuden. Iltapäivän aikana kuultiin konversio-optimointiin liittyviä puheenvuoroja, joiden avustuksella osallistujat toivottavasti saavat kassakoneen kilisemään entistäkin äänekkäämmin. Tapahtuma oli ennakkoon loppuunvarattu ja paikan päälle yleisöä saapui yli 50.

CROcial Helsinki oli osa Conversion Week -tapahtumaa, jossa ympäri maailman järjestetään konversio-optimointiin liittyviä tilaisuuksia.


Ensimmäisenä lavalle kipusi Isoltan oma Reino Meriläinen, joka kävi presiksessään läpi konversio-optimoinnin isoja vaikutuksia sekä tuotteistuksen merkitystä konversioissa.

Reino Meriläinen

Katso Youtubessa tai Prezinä http://prezi.com/4wceczed9eex/ tai lataa PDF-muodossa


Seuraavana lavan otti haltuun Jalmari Kivinen aiheella "Näin käännät kylmän trafiikin lämpimäksi (ilman taikuutta)".

Jalmari Kivinen

Lataa esitys PDF-muodossa


Viimeisimpänä puhujana lavalle asteli Frosmolta Martyn Birch, joka valotti yleisölle sivuston teknisempiä puolia aiheella: "Optimising for Speed"

Martin Birch

Katso Youtubessa tai lataa esitys PDF-muodossa


Iltapäivän aikana saatiin myös maistiaisia Conversion World -online konferenssin puheenvuoroista, kun yleisölle näytettiin Alex Harrisin puheenvuoro parin päivän takaa. Aiheena oli: "Turning Data and Insight into Actionable Marketing Results".

Kaikille CROcial Helsinkiin osallituneille lähetetään vielä myöhemmin informaatiota ja alennuskoodi kaikkiin Conversion World -online konferenssin puheenvuoroihin.


Esitysten jälkeen luvassa oli pieni bonus agendan ulkopuolelta. Ilmoittautumisen yhteydessä kysyimme lupaa osallistujan nettisivujen käyttöön esimerkkinä. Tämän luvan puitteissa valitsimme yleisön sivujen joukosta muutaman ja hyödynsimme päivän aikana saatuja oppeja positiivisen ja rakentavan palautteen merkeissä. Arvostelusessio sai hyvän vastaanoton ja muutama rohkea innostui esittämään oman sivustonsa kritiikin kohteeksi. Hyviä hommia ja arvokasta oppia sekä yleisölle että järjestäjille!


Tapahtuma järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa ja ainakin yleisön mukaan vastaaville tapahtumille on kysyntää. Todennäköisesti jatkoa on siis luvassa vielä alkukesän aikana!

Sitä odotellessa voit liittyä myös globaaliin Conversion World CRO -yhteisöön https://www.conversionworld.co/community/ Siellä kuulet viimeisimmät vinkit ja uutiset konversio-optimointiin liittyen. Stay tuned!

-Ilkka

Ota käyttöön ilmainen laskutusohjelma

Arkhimedes-laskutusohjelma

Hallitse myyntejäsi ja asiakkuuksiasi ilmaisella Isolta Arkhimedes-laskutusohjelmalla. Maksa vasta laskumääräsi kasvaessa.

Ota heti käyttöön tai Lue lisää