Arkhimedes Desktop

Arkhimedes Desktop on työasemalle asennettava laskutusohjelma. Se tarjoaa työkalut tehokkaaseen laskutuksen automatisointiin. Toimii Windows- ja Mac-koneissa.

Asennettava Arkhimedes

Paikallisesti asennettavaa versiota Arkhimedeksesta on kehitetty jo yli 15 vuotta ja se tarjoaa kattavat työkalut kassan, laskutuksen, tilausten ja asiakkuuksien hallintaan.

Se asennetaan yrityksen omalle työasemalle, joten se ei edellytä internet-yhteyttä toimiakseen.

Tärkeimmät ominaisuudet

Arkhimedeksen Myynti -osiolla voit tehdä laskun tai kassatapahtuman tarjouksen tai tilauksen perusteella, käyttämällä laskupohjaa tai kopioimalla tiedot aiemmasta laskusta. Voit myös määrittää laskun toistuvaislaskuksi toistumaan samanlaisena kuukausittain sekä laskuttaa ryhmää asiakkaita joukkona.

Kattava myyntireskontra

Näet yhdellä silmäyksellä listan avoimista, erääntyneistä ja maksetuista laskuista. Maksusuoritukset saat ajan tasalle pankin sähköisellä viiteaineistolla, jolloin maksusuoritusten seuranta on vaivatonta. Tarvittaessa voit tehdä maksumuistutukset joukkona tai yksitellen.

Myyntireskontra

Asiakkuudenhallinta

Arkhimedeksen Myynti -osiolla voit muun muassa ryhmitellä asiakkaita, kirjata yhteydenpitoja ja lisätä tehtäviä. Lisäksi ohjelma antaa suoraa tietoa siitä, mitä kukin asiakas on ostanut – ja milloin.

Kontaktiryhmät

Raportointi itselle ja kirjanpitäjälle

Raportointi- ja hakutoiminnoilla tiedät miten yrityksesi liiketoiminnassa menee. Lisäksi saat myynneistäsi kirjanpitoa varten suunnitellut tiliöintiraportit (päiväkirja, pääkirja ja yhteenveto). Lataa ja kokeile

Raportointi