Tuotteistaminen: Cupcake Goddess

Cupcake GoddessCupcake Goddesin Regina kertoo, miten hän tuotteisti kuppikakun. Miten hän päätti tuotteen hinnan, kohderyhmän ja myyntipaikan. 

Myyntipaikkaan ja tapaan vaikutti ajatus, että tehtyä tuotetta ei pitäisi heittää tai antaa turhaan pois. Aikaisemmat kokemukset päivän päätteeksi myymättömien tuotteiden pois heittämisestä johti siihen, että Regina ei halunnut perustaa myymälää tai kahvilaa. Sen vuoksi regina tekee kuppikakut vain tilauksesta sovitulle määrälle.

Kuppikakkujen hinta syntyi pienimuoisen kyselyn tuloksena. Regina laittoi valikoimastaan eri kuppikakkuja tarjolle ja kyseli tuotteita maistaneilta, mitä he olisivat valmiita maksamaan kyseisestä tuotteesta. Hinta on todella kilpailukykyinen ja edullisempi, mitä useimmissa liikkeeissä. Regina pystyy tarjoamaan tuotteensa edullisesti, koska hänellä ei synny kuppikakkujen valmistuksesta tai myynnistä suuria ylläpitokustannuksia kuten tilavuokra.

Kuppikakkujen myynti tapahtuu pääsääntöisesti nettisivun kautta (cupcakegoddess.fi). Kyseessä ei ole varsinainen verkkokauppa, mutta asiakkaat voivat jättää tilauksensa nettisivujen kautta ja tilatut tuotteet toimitetaan sovittuna ajankohtana. Se on Reginalle paras tapa toimia ja niin hän aikoo toimia jatkossakin.

Ota käyttöön ilmainen laskutusohjelma

Arkhimedes-laskutusohjelma

Hallitse myyntejäsi ja asiakkuuksiasi ilmaisella Isolta Arkhimedes-laskutusohjelmalla. Maksa vasta laskumääräsi kasvaessa.

Ota heti käyttöön tai Lue lisää