Tuntuuko uusi työkalu tuskalliselta aloittaa? Ei huolta, me autamme!

tuska

Useimmat meistä käyttävät digitaalisia palveluita, sovelluksia tai työkaluja, ja nämä työkalut ovat muuttuneet korvaamattomaksi osaksi jokapäiväistä elämäämme. Ne auttavat meitä säästämään aikaa, ratkaisemaan ongelmia ja luomaan rakenteen päivittäiselle työrytmille. Siksi on ymmärrettävää, että on ehkä hieman ylivoimaista ottaa käyttöön vielä lisää näitä digitaalisia työkaluja.

Oletko ajatellut, että uusi digitaalinen työkalu on liian kallis yrityksellesi - eli ei siis sinua varten? Useasti tilanne on kuitenkin päinvastainen. Useimmat liiketoimintaan liittyvät digitaaliset työkalut ovat luotu säästämään rahaa ja aikaa. Voit myös niiden avulla ansaita entistä enemmän rahaa ja saada enemmän asiakkaita.

Riippumatta siitä, kuinka paljon aikaa tietyt prosessit kuluttavat, niitä on vaikeaa muuttaa jos ne ovat jo jokseenkin toimivia ratkaisuja. Moni käyttää vaikeita työkaluja, mutta koska niitä on totuttu käyttämään, he tuntevat haluttomuutta muuttaa niitä paremmiksi tai vaihtaa kokonaan.

Meidän vinkki on rikkoa rutiini ja kokeilla uutta työkalua. Kuka tietää, se saattaa säästää sinulle paljon aikaa ja rahaa.

Käytä ilmaista kokeiluversiota työkaluun tutustumiseen aina kun mahdollista. Onneksi Isoltan ilmaisen laajuuden käytössä ei ole aikarajoitusta, joten sinulla on aikaa kokeilla sitä, kun sinulle sopii. Bonuksena saat ilmaisen asiakaspalvelun, joka auttaa sinua aina kun se on tarpeen.

Olemme huomanneet, että uuden digitaalisen palvelun tarve tulee vain silloin, kun ihmiset ymmärtävät eron aiemmin käyttämäänsä palveluun. Matka tähän voi kestää kauan, ja se saattaa jopa pysähtyä lähtöpisteeseen, sillä uuden työkalun käyttäminen voi olla vaikeampaa kuin jo käytössä olevan. Tästä syystä olemme keränneet joitain kysymyksiä, jotka saatat haluta kysyä itseltäsi, kun käytät uutta digitaalista työkalua:

  • Mieti, miksi ylipäätään tarvitset palvelua?
  • Mikä ongelma sinun on ratkaistava palvelulla?
  • Mitä tapahtuu, jos ratkaiset ongelman?
  • Mitä tapahtuu, jos et ratkaise ongelmaa?

Isolta on keskittynyt tarjoamaan yrittäjille helpoimman tavan laskuttaa. Tällä tarkoitamme helpointa tapaa luoda lasku ja lähettää se asiakkaalle. Voit seurata laskujen maksua ja lähettää myyntiraportteja kirjanpitäjälle. Jos et vielä ole täysin vakuuttunut siitä, että Isolta on sinulle helpoin ratkaisu laskutukseen, älä epäröi kysyä meiltä lisätietoja palvelusta. Autamme mielellämme!!

Ota käyttöön ilmainen laskutusohjelma

Arkhimedes-laskutusohjelma

Hallitse myyntejäsi ja asiakkuuksiasi ilmaisella Isolta Arkhimedes-laskutusohjelmalla. Maksa vasta laskumääräsi kasvaessa.

Ota heti käyttöön tai Lue lisää