Excel-kuittipohja vai siihen tarkoitettu ohjelma?

Mielestämme jokaiselle yrittäjällä kuuluu olla käytössään toimivat ja sopivat työkalut myyntien hallintaan. Tämän vuoksi saat meiltä maksutta käyttöösi tuhansien tyytyväisten yrittäjien käyttämän ohjelman. Tai näppärän Excel-kuittipohjan käteiskuittien tekoon.

Ohjelma kuittien tekoon

 • Mahdollisuus lähettää ja vastaanottaa laskuja.
 • Raportit kuiteista kirjanpitäjää varten.
 • Automaattinen kuittien numerointi.
 • Kuitit tallessa järjestyksessä.
 • Valmis, selkeä kuittipohja.
 • Rajoittamaton käyttöaika.

Miksi tarjoamme ilmaisen ohjelman?

Kuittipohja

 • Kuittipohjan kopiointi uudeksi.
 • Kuittipohjan muokattavuus.
 • Valmis kuittipohja.

Miksi tarjoamme ohjelman maksutta käyttöön?

Haluamme, että jokainen yrittäjä voi käyttää kuittien ja laskujen luontiin juuri siihen suunniteltua työkalua. Isolta Arkhimedeksen ilmaisversiolla voi luoda pienen määrän kuitteja tai tarvittaessa myös laskuja. Kun kuittien- ja asiakkaiden määrä kasvaa, käyttäjä voi laajentaa maksullisiin laajuuksiin. Tämän vuoksi voimme tarjota perustarpeisiin ilmaisen ohjelman.

Ilmaislaajuus tukee myös verkkolaskujen lähettämistä ja vastaanottoa. Verkkolaskutus on kuitenkin palvelussa maksullinen palvelu. Verkkolaskutus on palvelussa aina heti käytössä ja saat sen käyttöösi edulliseen kappalehintaan.

Olemme toimineet suomalaisten yrittäjien parissa jo 20 vuoden ajan ja yrittäjyys on sydämemme asia. Tehtävämme on kysyä, kuunnella ja auttaa – kehittää palvelua sinun toiveidesi mukaan.

Ilmainen ohjelma yrityksesi myynnin hallintaan

Ilmainen ohjelma pienimuotoiseen toimintaan. Maksulliset laajuudet ovat hinnoiteltu sopivaksi jokaiselle yrittäjälle.

Laskutusjaksot:

Laskutus Luo ja lähetä laskut vaivattomasti, käytä eri laskupohjia sekä viivakoodia.

Saatavien seuranta Näet yhdellä silmäyksellä listan avoimista, erääntyneistä ja maksetuista laskuista. Pankin viiteaineiston sisäänluku helpottaa tätä entisestään.

Maksumuistutukset ja hyvityslaskut Lisää muistutuskulut sekä viivästyskorko ja lähetä maksumuistutus asiakkaalle. Voit myös hyvittää lähettämäsi laskun.

Myynnin raportointi Raportointi- ja hakutoiminnoilla tiedät miten yrityksesi liiketoiminnassa menee. Lähetä raportti myös kirjanpitäjällesi!

Asiakkuudenhallinta Pidä kirjaa asiakkaidesi ostoista, yhteydenpidostanne ja lupaamistasi asioista.

Tuoterekisteri Lisää tuntihinnat, tuotteet ja palvelut tuoterekisteriin ja käytä niitä kätevästi laskutuksen yhteydessä.

Tilausvahvistukset, tarjoukset ja lähetteet Voit luoda tarjouksia, tilausvahvistuksia tai lähetteitä laskuluonnoksen pohjalta.

Sähköposti- ja PDF-laskut per lähetetty lasku Lähetä lasku suoraan ohjelmasta asiakkaan sähköpostiin, tai lataa lasku PDF tiedostona ja tulosta/lähetä se erikseen.

Verkkolasku yritykselle per lähetetty lasku Lähetä lasku verkkolaskuna suoraan vastaanottajan ostolaskujärjestelmään.

Verkkolasku kuluttajalle per lähetetty lasku Lähetä lasku verkkolaskuna suoraan vastaanottajan MobilePay-tiliin.

Ostolasku per vastaanotetty lasku Vastaanota ostolasku verkkolaskuna suoraan Isolta-tilillesi.

Tulostuspalvelu per lähetetty lasku Lähetä lasku tulostuspalveluun, joka hoitaa paperilaskun tulostamisen ja postittamisen puolestasi.

Maksuhäiriömerkinnän tarkistus Tarkista onko asiakkaallasi maksuhäiriömerkintöjä.

Palkanmaksu per maksettu palkka Maksa palkat itsellesi ja työntekijöillesi kätevästi. Maksat vain yhden maksun ja palvelu hoitaa puolestasi kaikki viranomaisilmoitukset ja maksut.

Perintäpalvelu per lähetetty lasku Lähetä erääntynyt lasku perintään ammattimaisen perintätoimiston hoidettavaksi.

Maksuvalvonta per lähetetty lasku Ulkoista laskujesi maksuseuranta meille. Muistutukset ja perintään ohjaus kuuluu palveluun.

Kassaturva (laskurahoitus) per lähetetty lasku Saat rahat tilillesi heti laskun lähettämisen jälkeen. Laskusaatava toimii rahoituksen vakuutena.

Starter

Saat pienillä laskumäärillä Isolta-laskutusohjelman ja sen kaikki ominaisuudet käyttöösi maksutta. Kun liiketoimintasi kasvaa ja laskuraja täyttyy, voit laajentaa maksulliseen versioon. Verkkolaskut, tulostuspalvelu, maksuhäiriöiden tarkistus ja perintäpalvelu ovat maksullisia lisäpalveluita, joista veloitamme erikseen toteutuneiden transaktioiden mukaan.

Voit myös kasvattaa ilmaisten laskujen määrää suosittelemalla Isolta-laskutusohjelmaa tuttavillesi. Jos tuttavasi ottaa ohjelman käyttöön, saatte molemmat 5 ilmaista laskua lisää lähetettäväksi.

0

/ kk

0€

0,59€

0,59€

0,59€

2,26 €

2,00 €

12,00 €

1,00 €

Hinta määrittyy laskun summan ja maksuehdon mukaan.

Pro

Laskutat rajattomasti ja käytössäsi on kaikki Isolta-laskutusohjelman monipuoliset toiminnallisuudet. Voit valita itsellesi sopivan laskutusjakson 1, 3 tai 12 kk. Tilaus uusiutuu automaattisesti ellet irtisano sopimusta ennen seuraavaa laskutuskautta.

Verkkolaskut, tulostuspalvelu, maksuhäiriöiden tarkistus ja perintäpalvelu ovat lisäpalveluita, joista veloitamme erikseen toteutuneiden transaktioiden mukaan.

12,00

/ kk + alv

0€

0,59€

0,59€

0,59€

2,26 €

2,00 €

12,00 €

1,00 €

Hinta määrittyy laskun summan ja maksuehdon mukaan.

Premium

Premium-laajuus on sinulle vaivattomin. Se sisältää kaikki ohjelman työkalut ilman rajoituksia sekä Isolta Maksuvalvonta -palvelun, jolla ulkoistat saataviesi seurannan kokonaan.

Maksuvalvonta, verkkolaskut, tulostuspalvelu, maksuhäiriöiden tarkistus ja perintäpalvelu ovat lisäpalveluita, joista veloitamme erikseen toteutuneiden transaktioiden mukaan.

22,00

/ kk + alv

0€

0,59€

0,59€

0,59€

2,26 €

2,00 €

12,00 €

0,35€

0,35 €

Käyttöönotto 2 minuutissa – ei sitoumuksia

Yksinkertaista kuittien tekoa ja laskuttamista

Kuittien ja laskujen tekeminen on Isolta-laskutusohjelmalla helppoa.

 • Kirjaa asiakas, lisää myymäsi tuotteet / palvelut ja tulosta tosite tai tallenna se PDF-tiedostoksi.
 • Ohjelma huolehtii automaattisesti tositteiden numeroinnista.
 • Kuitit ja laskut voi myös luoda eri kielillä sekä valuutoilla.

Katso viereisestä videosta kuinka teet laskun Isoltan ilmaislaajuudella. Kuitin tekeminen onnistuu samalla tavalla, mutta merkitsemällä tosite kuitiksi.

Käyttöönotto 2 minuutissa – ei sitoumuksia

Isoltaa on helppo käyttää. Sopii mainiosti kaltaiselleni pienyrittäjälle.

Helena Masalin
Helena Masalin Tmi

Ohjelmaa on nopeaa ja yksinkertaista käyttää. Ja se toimii luotettavasti.

Nina Haglund
Kookaja Creations

Ohjelmanne on etenkin aloittelijalle ihana – yksinkertainen ja esteettisesti hyvä. Kaikki löytyy helposti ja vaivattomasti. Ihanaa, että on jokin ohjelmisto, jonka kanssa ei tarvitse repiä hiuksia 😀

Jutta Koskinen
Todellisuuspakolaiset Ry

Ohjeet Excel-kuittipohjan käyttöön

 1. Tallenna kuittipohja koneellesi ja avaa se Excelillä.
 2. Täytä yrityksesi perustiedot kenttiin E3, E4 ja E5 ja korvaa Arkhimedeksen logo omalla logollasi tai poista logo kokonaan.
 3. Anna jokaiselle kuitille juokseva numero (kenttä L6)
 4. Anna halutessasi kuitille seloste kenttään C17.
 5. Täytä kuittirivit tarvitsemillasi tiedoilla. Kappalemäärän (H-sarake) ja verottoman yksikköhinnan (J-sarake) sekä ALV-prosentin (K-sarake) perusteella lasketaan rivin yhteishinta (L-sarake) ja kuittipohjan alalaidan veroerittely.
 6. Tulosta kuitti asiakkaallesi tai tallenna kuitti PDF-tiedostoksi ja lähetä se asiakkaallesi sähköpostitse.
 7. Tallenna jokainen tekemäsi kuitti kopiona kuittipohjasta omaksi tiedostoksi kuitin numeron mukaan nimettynä.
 8. Arkistoi kuitit kansioihin asiakkaittain, kuukausittain tai vuosittain järjestettynä.

Kuittipohjan käytössä hajoamisen estämiseksi suuri osa sarakkeista on lukittu. Kaikki muokkausta tarvittavat kentä ovat kuitenkin avoimia. Voit tarvittaessa purkaa lukituksen Excelin Tarkista välilehdellä ”Suojaa työkirja” toiminnon avulla.

Haluatko kuitenkin ottaa ohjelman käyttöön kuittipohjan sijaan?

Käyttöönotto 2 minuutissa – ei sitoumuksia