Yrittäjälle hyödylliset lisäpalvelut – kaikki samasta paikasta

Olemme rakentaneet yhteistyökumppaniemme kanssa Isoltaan myös kattavat lisäpalvelut laskutuksen tueksi. Niiden avulla saat Isoltasta kaiken mahdolliseen hyödyn irti. Oli sitten kyse asiakkaan maksukyvystä, laskun lähetystavasta tai suorituksen kotiuttamisesta. Kaikki lisäpalvelut vaatii Isolta-laskutusohjelman käyttöönoton.

Laskurahoitus

Kassaturva on laskurahoituspalvelu, jonka avulla saat rahat tilille heti laskun lähettämisen jälkeen. Näin ennakoit kassavirtaasi paremmin ja voit tarjota pidemmän maksuajan yritysasiakkaallesi.

Se on joustava palvelu, jonka avulla saat myyntilaskuista ison osan tilillesi jo siinä vaiheessa, kun lähetät laskut asiakkaille. Tuotamme palvelun yhteistyössä PURO Finance Oy:n kanssa.

Isolta Perintäpalvelu

Isolta Perintäpalvelun avulla ulkoistat yksittäisten laskujen muistuttamisen ja perinnän luotettavalle perintätoimistolle. Se säästää työaikaasi, nopeuttaa rahan kiertoa ja mahdollistaa keskittymisen niihin kuuluisiin oikeisiin töihin.

Isoltan Perintäpalvelu on käytettävissä yrittäjille suunnitellun Isolta-laskutusohjelman kaikissa laajuuksissa. Myös ilmaislaajuudessa. Maksat perintään lähetettävästä laskusta 1€ per lasku + alv.

Verkkolaskujen lähettäminen

Isoltan laskutusohjelmalla verkkolaskujen lähettäminen onnistuu kaikilta! Saat tilin käyttöösi muutamassa minuutissa ja pääset saman tien verkkolaskuttamaan.

Verkkolaskujen lähettäminen edulliseen kappalehintaan, ilman erillisiä sopimuksia verkkolaskuoperaattoreiden kanssa. Verkkolaskun lähettäminen maksaa 0,59 € per lähetetty lasku + alv.

Ostolaskujen vastaanottaminen

Ostolaskujen käsittely verkkolaskuina on nopeaa ja helppoa. Sen avulla varmistat, että laskut ovat maksettu ajallaan ja kaikki laskut pysyvät samassa paikassa.

Et tarvitse erillistä sopimusta verkkolaskuoperaattorin kanssa. Saat heti käyttöösi verkkolaskuosoitteen sekä välittäjän tunnuksen. Verkkolaskun vastaanottaminen maksaa 0,59 € per vastaanotettu lasku + alv.

Maksuhäiriömerkintojen tarkastus

Potentiaalisen asiakkaan maksukyky on hyvä varmistaa tarkistamalla, onko asiakkaalla maksuhäiriömerkintöjä. Näin saat varmuuden asiakkaan luottokelpoisuudesta ja vähennät riskejä.

Isolta on kytketty Bisnoden yritystietojärjestelmään. Tämän avulla voit tarkistaa onko yritysasiakkaallasi maksuhäiriömerkintöjä. Varmistat onko asiakkaasi maksukykyinen ennen sopimuksen tekemistä.

Palvelun hinta on 2 € / haku + ALV. Vain onnistuneet haut veloitetaan. Huomaa, että tarkistus toimii vain yrityksille.

Isolta Palkanlaskenta

Palkkojen laskeminen ja maksaminen onnistuu Isoltalla mahdollisimman yksinkertaisella tavalla. Tuotamme palvelun yhteistyössä Palkkaus.fi:n kanssa

  • Maksat vain yhden maksun ja järjestelmä hoitaa puolestasi eri maksut ja viranomaisilmoitukset.
  • Yhden palkkatapahtuman maksaminen maksaa 12 € (+alv). Tämä sisältää kaikki pankkiliikenteestä (maksut eri viranomaisille) syntyvät maksut eli piilokuluja ei ole.

Isolta Maksuvalvonta

Isolta Maksuvalvonta -palvelu hoitaa puolestasi kaikki laskuttamisen jälkeiset toimenpiteet. Sinun ei tarvitse enää seurata laskujen maksusuorituksia, lähettää maksumuistutuksia, kontaktoida maksamiseen liittyvissä asioissa asiakkaitasi tai hoitaa perintää itse. Kaikki tämä hoidetaan Isoltan Maksuvalvonnan toimesta.

Isolta Maksuvalvonnan käyttö maksaa sinulle 0,35 € (+alv) per lähetetty lasku ja Premium-laajuuden kuukausimaksun 22 € / kk (+alv).

Tulostuspalvelu

Tulostuspalvelulla annat palvelun hoitaa laskun tulostamisen, kuorittamisen ja postittamisen puolestasi. Lähetät siis laskun sähköisesti, mutta Posti toimittaa sen lopulta perille paperisena. Toimitusaika on noin kolme arkipäivää.

Tulostuspalvelun kautta laskun lähettäminen maksaa 2,26 € per lähetetty lasku + alv.

MobilePay

Isolta-laskutusohjelman avulla lähetät verkkolaskut suoraan kuluttaja-asiakkaasi puhelimeen. Näin lasku menee helpommin perille ja saat todennäköisemmin laskusta maksun jo ennen eräpäivää – jopa 90% MobilePay-laskun saaneista maksaa laskun heti. Verkkolaskun lähettäminen kuluttajalle maksaa 0,59 € / lasku + alv.

Ota Isolta käyttöön

Saat jonkin näistä tai vaikka kaikki käyttöösi rekisteröitymällä Isolta-laskutusohjelman käyttäjäksi.

Käyttöönotto 2 minuutissa – ei sitoumuksia