Yrittäjän tärkeimmät työkalut laskutukseen ja asiakkuudenhallintaan

Arkhimedeksen avulla lähetät laskusi perinteisesti paperisena tai sähköisenä, pidät kirjaa asiakkaistasi sekä raportoit kirjanpitäjälle. Voit myös luoda tarjouksia, tarkistaa asiakkaidesi maksuhäiriömerkintöjä sekä seurata laskujesi tilannetta.

Voit käyttää Arkhimedesta mistä ja milloin tahansa nettiselaimen kautta. Tietosi ovat aina mukana ja saatavilla. Ota käyttöön ilmaiseksi tai lue lisää alta.

Miten ilmainen laskutusohjelma toimii?

Excel-laskupohja on Suomen ehdottomasti käytetyin tapa tehdä laskuja. Haluamme muuttaa tämän tarjoamalla jokaiselle yrittäjälle passelin laskutusohjelman täysin maksutta.

Syötä laskutettavan asiakkaasi yhteystiedot

Asiakkaan yhteystiedot voi syöttää suoraan laskua tehtäessä.

Lisää laskutettavat asiat

Laskuriveille kirjoitetaan laskutettavan asian kuvaus, hinta, määrä

Laskuta ja lähetä lasku

Lähetä itse tai verkkolaskupalvelumme (verkkolasku, sähköposti, tulostuspalvelu) kautta. Siten kuin asiakkaasi toivoo saavansa laskun.

Arkhimedeksella laskujen tekeminen on selkeää ja tehdyt laskut pysyvät hyvässä järjestyksessä. Voit halutessasi lähettää laskut myös sähköisinä laskuina.

Mainitsimmeko jo ilmaisuuden?
Miksi Arkhimedes on ilmainen laskutusohjelma?

Lähetä laskusi aina asiakkaalle mieluisalla tavalla

Lähettäisitkö laskun verkkolaskuna?

Jep, onnistuu!

Laita vaan tulemaan sähköpostina

Pistän tulemaan

En minä niitä elektronisia laskusysteemeitä, laita vaan paperisena

Tottakai!

Arkhimedeksesta voit lähettää laskun perinteisesti postitse tai nykyaikaisesti sähköisesti. Niin kuin asiakkaasi toivoo. Lisätietoa sähköisestä laskuttamisesta löydät täältä.

Helpompaa laskutusta kattavilla toiminnoilla

Käytä aiempaa laskua pohjana

Laskutusta voi nopeuttaa monella tavalla. Yleisin tapa on hyödyntää valmiita laskupohjia tai kopioida vanha lasku uuden pohjaksi. Tällöin samoja tietoja ei tarvitse syöttää aina uudelleen.

Käytä aiempaa laskua pohjana

Asiakkaan osoitetiedot asiakasrekisteristä

Kun syötät laskuttamasi yrityksen nimen, Arkhimedes täyttää osoitetiedot puolestasi.

Asiakkaan osoitetiedot asiakasrekisteristä

Tuoterivin poiminta tuoterekisteristä

Tuntihinnat, tuotteet ja palvelut on kätevä tallentaa ensimmäisen käyttökerran yhteydessä tuoterekisteriin. Kun seuraavaa laskua kirjoittaessasi rupeat täyttämään tuoteriviä, yllätämme sinut iloisesti.

Tuoterivin poiminta tuoterekisteristä

Asiakkuudenhallinta

Olet yrittäjä. Sinulla on asiakkaita (tai muuten et ole yrittäjä enää kauaa). Miten pidät kirjaa asiakkaidesi ostoksista, yhteydenpidostanne ja lupaamistasi asioista?

Kalenterissa?
Sähköpostissa?
Muistikirjassasi?
Excel-tiedostossa?
Päässäsi?

Tästä eteenpäin kaikki tieto sinun ja jokaisen asiakkaasi välisestä kanssakäymisestä on Arkhimedeksessa. Miksi? Koska siellä on jo tieto asiakkaan ostoista. Sinne on kätevää kirjata myös sähköpostit, muistiinpanot ja muut sovitut asiat.

VINKKI
Maksuhäiriöhaku

Onko asiakkaasi maksukykyinen?

Arkhimedeksen online-palvelu on kytketty suoraan Bisnoden tietojärjestelmään. Tämä mahdollistaa asiakkaan osoitetietojen haun pelkän nimen perusteella automaattisesti.

Bisnode -integraation avulla voit myös tarkistaa mahdolliset maksuhäiriömerkinnät suoraan Bisnoden tietojärjestelmästä. Yksi haku maksaa 2 € / kpl ja raportti tallennetaan kontaktille.

Raportointi ja aineiston toimittaminen kirjanpitäjällesi

Kaikki yritykset ovat kirjanpitovelvollisia ja yrittäjä on itse vastuussa sen järjestämisestä. Kokemuksiemme mukaan kirjanpito on usein paras hoitaa yhteistoimin asiantuntijan kanssa. Suositeltava toimintamalli on lähettää tilitoimistolle valmiit raportit kirjanpitoa varten. Tämä helpottaa kirjanpitäjän työtä säästäen aikaa ja kirjanpidon kustannuksia.

Arkhimedeksesta saat kuukausittain selkeän kirjanpitoraportin, jolla kirjanpitäjäsi saa muutamalla kirjauksella kirjattua myyntitapahtumat.

Siellä missä sinäkin

Käytä kaikkialla ja kaikilla laitteillasi. Toimii nettiselaimessa. Tietosi ovat aina mukanasi.

Tietosi ovat tallessa

Lasku- ja asiakastietosi ovat turvassa automaattisesti ja jatkuvasti varmuuskopioiduilla palvelimilla.

Todistettua tietoturvaa

Palvelumme on läpäissyt Suomen Ohjelmistoyrittäjien korkeimman tason tietoturva-auditoinnin.

Olemme apunasi

Mahtava tiimi auttamassa sinua käytön jokaisessa vaiheessa

Aloita laskuttaminen muutamassa minuutissa

Rekisteröidy Isolta Arkhimedes-palveluun. Saat tilin heti käyttöösi ja voit aloittaa laskuttamisen. Katso videolta miten kätevästi saat Arkhimedeksen käyttöösi ja ensimmäisen laskun lähetettyä.

Hienoa! Isolta Arkhimedes-tilisi on nyt aktivointia vaille valmis

Aktivointilinkki on lähetetty sähköpostiisi .

Siirry sähköpostiisi ja klikkaa aktivointilinkkiä saapuneesta sähköpostista..

Maa: , Kieli: Vaihda

Mitä tapahtuu kun rekisteröidyn?

  1. Teemme sinulle tilin ja lähetämme vahvistussähköpostin. Sähköpostissa olevasta linkistä pääset ohjelmaan ja aloittamaan laskuttamisen.
  2. Saat käyttöösi ohjelman kaikki toiminnallisuudet. Ne ovat maksuttomia pienillä laskumäärillä.
  3. Voit laajentaa tilisi seuraavaan pakettiin, kun tarve tulee.

Tarvitsetko jotain vielä enemmän?

Olemme kehittäneet yrittäjien arkea helpottavia ohjelmistoja vuodesta 2004 alkaen. Vuosien aikana olemme oppineet mitä yrittäjä tarvitsee. Tärkeimmät onkin jo esitelty tällä sivulla. Tarjoamme Arkhimedeksen online-palvelun lisäksi omalle työasemalle asennettavan Arkhimedeksen. Jo esiteltyjen toimintojen lisäksi siitä löytyy mm. Tarjoukset, myyntitilaukset, kirjanpitotiliöinnit, toistuvaislaskutus ja ryhmälaskutus. Tutustu tarkemmin paikallisesti toimivaan Arkhimedekseen