Helpota suoritusten seurantaa pankkiyhteydellä

Isoltan PSD2-direktiiviin pohjautuvan pankkiyhteyden avulla vähennät suoritusten seurantaan kuluvaa aikaa ja kuluja. Saat noudettua pankistasi suoritukset laskuille automaattisesti ja maksutta.

Käyttöönotto 2 minuutissa – ei sitoumuksia

Mikä ihmeen PSD2?

EU Parlamentin PSD2-direktiivin myötä pankista on mahdollista noutaa saapuneiden maksujen tilitiedot maksutta. Direktiivi määrää, että pankkien on asiakkaan suostumuksella tarjottava ulkopuolisille palveluntarjoajille, kuten Isolta, pääsy asiakkaan tilitietoihin ja maksutietoihin avoimia rajapintoja pitkin.

Pankit eivät voi veloittaa asiakkaita PSD2-rajapintojen hyödyntämisestä.

Pankkiyhteyden käyttö on turvallista. Rajapintoja hyödyntävien palveluntarjoajien on rekisteröidyttävä tai haettava toimilupa Finanssivalvonnalta. Asiakas päättää myös aina itse, kenelle hän avaa pääsyn omaan pankkidataansa.

Mille pankkitileille yhteys toimii?

Pankkiyhteyden voi tällä hetkellä avata Nordealle, OP:lle, Danskelle ja Holville. Muitakin pankkeja tullaan jatkossa tukemaan.

Palvelu toimii sekä yritys- että henkilöasiakkaiden tileille. Näin ominaisuus on mahdollinen myös Toiminimi-yrityksille, joilla ei ole yrityksen pankkitiliä.

Miksi käyttää pankkiyhteyttä?

Pankkiyhteyden avulla näet myyntilaskujesi maksutilanteen helposti ja nopeasti. Sinun ei tarvitse enää hakea pankistasi viitemaksuaineistoa tai merkitä laskuja manuaalisesti maksetuiksi.

Kun kirjaat suorituksia laskuillesi, voit hyödyntää muita Isoltan ominaisuuksia, kuten kirjanpitoraportti maksetuista ja avoimista laskuista. Lisäksi, näet nopeasti myyntilaskujesi reskontran tilan ja voit luoda erääntyneistä laskuista maksumuistutuksia.

Hyödyt pähkinänkuoressa

Säästät reskontran kuluissa: pankki ei veloita tietojen noudosta.

Pysyt ajan tasalla maksujen tilanteesta: tiedät kenelle täytyy lähettää muistutus.

Helpotat maksujen seurantaa: suoritukset päivitetään automaattisesti kerran päivässä.

Miten saan ominaisuuden käyttööni?

PSD2 sisältyy Isotan maksulliseen Pro- ja Premium-laajuuteen. Sitä voi kuitenkin kokeilla 45 päivän ajan kuukausimaksuttomassa Starter-laajuudessa. Jos siis et vielä käytä Isoltaa, tai pelkästään Starteria, voit kokeilla pankkiyhteyden käyttöä ennen maksulliseen laajuuteen siirtymistä.

Itse ominaisuuden käytöstä ei aiheudu Isoltan asiakkaille kuluja. Direktiivin mukaisesti pankit eivät voi veloittaa maksutietojen noudosta.

Kun olet luonut tilin Isoltaan, voit ottaa pankkiyhteyden käyttöösi ohjeemme avulla.

Hinnat

Voit käyttää Isoltaa maksutta pienillä PDF- ja sähköpostilaskujen määrillä: 10 laskua vuodessa. Verkkolaskujen lähettäminen ja vastaanotto ovat mahdollisia edulliseen kappalehintaan. Kaikkiin laajuuksiin sisältyy monipuoliset perustoiminnot. Pankkiyhteyden käyttö sisältyy vain Pro- ja Premium-laajuuteen.

Laskutusjaksot:

Laskutus Luo ja lähetä laskut vaivattomasti, käytä eri laskupohjia sekä viivakoodia.

Saatavien seuranta Näet yhdellä silmäyksellä listan avoimista, erääntyneistä ja maksetuista laskuista. Pankin viiteaineiston sisäänluku helpottaa tätä entisestään.

Maksumuistutukset ja hyvityslaskut Lisää muistutuskulut sekä viivästyskorko ja lähetä maksumuistutus asiakkaalle. Voit myös hyvittää lähettämäsi laskun.

Myynnin raportointi Raportointi- ja hakutoiminnoilla tiedät miten yrityksesi liiketoiminnassa menee. Lähetä raportti myös kirjanpitäjällesi!

Asiakkuudenhallinta Pidä kirjaa asiakkaidesi ostoista, yhteydenpidostanne ja lupaamistasi asioista.

Tuoterekisteri Lisää tuntihinnat, tuotteet ja palvelut tuoterekisteriin ja käytä niitä kätevästi laskutuksen yhteydessä.

Tilausvahvistukset, tarjoukset ja lähetteet Voit luoda tarjouksia, tilausvahvistuksia tai lähetteitä laskuluonnoksen pohjalta.

Sähköposti- ja PDF-laskut per lähetetty lasku Lähetä lasku suoraan ohjelmasta asiakkaan sähköpostiin, tai lataa lasku PDF tiedostona ja tulosta/lähetä se erikseen.

Verkkolasku yritykselle per lähetetty lasku Lähetä lasku verkkolaskuna suoraan vastaanottajan ostolaskujärjestelmään.

Verkkolasku kuluttajalle per lähetetty lasku Lähetä lasku verkkolaskuna suoraan vastaanottajan MobilePay-tiliin.

Ostolasku per vastaanotetty lasku Vastaanota ostolasku verkkolaskuna suoraan Isolta-tilillesi.

Tulostuspalvelu per lähetetty lasku Lähetä lasku tulostuspalveluun, joka hoitaa paperilaskun tulostamisen ja postittamisen puolestasi.

Maksuhäiriömerkinnän tarkistus Tarkista onko asiakkaallasi maksuhäiriömerkintöjä.

Palkanmaksu per maksettu palkka Maksa palkat itsellesi ja työntekijöillesi kätevästi. Maksat vain yhden maksun ja palvelu hoitaa puolestasi kaikki viranomaisilmoitukset ja maksut.

Perintäpalvelu per lähetetty lasku Lähetä erääntynyt lasku perintään ammattimaisen perintätoimiston hoidettavaksi.

Maksuvalvonta per lähetetty lasku Ulkoista laskujesi maksuseuranta meille. Muistutukset ja perintään ohjaus kuuluu palveluun.

Kassaturva (laskurahoitus) per lähetetty lasku Saat rahat tilillesi heti laskun lähettämisen jälkeen. Laskusaatava toimii rahoituksen vakuutena.

Starter

Saat pienillä laskumäärillä Isolta-laskutusohjelman ja sen kaikki ominaisuudet käyttöösi maksutta. Kun liiketoimintasi kasvaa ja laskuraja täyttyy, voit laajentaa maksulliseen versioon. Verkkolaskut, tulostuspalvelu, maksuhäiriöiden tarkistus ja perintäpalvelu ovat maksullisia lisäpalveluita, joista veloitamme erikseen toteutuneiden transaktioiden mukaan.

Voit myös kasvattaa ilmaisten laskujen määrää suosittelemalla Isolta-laskutusohjelmaa tuttavillesi. Jos tuttavasi ottaa ohjelman käyttöön, saatte molemmat 5 ilmaista laskua lisää lähetettäväksi.

0

/ kk

0€

0,59€

0,59€

0,59€

2,26 €

2,00 €

12,00 €

1,00 €

Hinta määrittyy laskun summan ja maksuehdon mukaan.

Pro

Laskutat rajattomasti ja käytössäsi on kaikki Isolta-laskutusohjelman monipuoliset toiminnallisuudet. Voit valita itsellesi sopivan laskutusjakson 1, 3 tai 12 kk. Tilaus uusiutuu automaattisesti ellet irtisano sopimusta ennen seuraavaa laskutuskautta.

Verkkolaskut, tulostuspalvelu, maksuhäiriöiden tarkistus ja perintäpalvelu ovat lisäpalveluita, joista veloitamme erikseen toteutuneiden transaktioiden mukaan.

12,00

/ kk + alv

0€

0,59€

0,59€

0,59€

2,26 €

2,00 €

12,00 €

1,00 €

Hinta määrittyy laskun summan ja maksuehdon mukaan.

Premium

Premium-laajuus on sinulle vaivattomin. Se sisältää kaikki ohjelman työkalut ilman rajoituksia sekä Isolta Maksuvalvonta -palvelun, jolla ulkoistat saataviesi seurannan kokonaan.

Maksuvalvonta, verkkolaskut, tulostuspalvelu, maksuhäiriöiden tarkistus ja perintäpalvelu ovat lisäpalveluita, joista veloitamme erikseen toteutuneiden transaktioiden mukaan.

22,00

/ kk + alv

0€

0,59€

0,59€

0,59€

2,26 €

2,00 €

12,00 €

0,35€

0,35 €

Käyttöönotto 2 minuutissa – ei sitoumuksia

Asiakkaamme kertovat

Elinvoimala

Tykkään Isolta-laskutusohjelmasta sen takia, että se on tosi helppo, yksinkertainen, nopea ja laskutukseen menee aika yksi viideosa siitä mitä entisen palvelun kanssa.

Sandstorm

Isoltan avulla pysyn hyvin kartalla miten yritykselläni menee.

KAREhair

Myyntiedustajan työkaluna Isolta on äärimmäisen hyvä ja helppokäyttöinen.

Pixoi Oy

Tämän kokemuksen pohjalta, mitä mulla Isoltasta on, voin ehdottomasti suositella sitä.

Aloita laskutus maksutta

Isoltan Starter-laajuudella voit lähettää 10 PDF- tai sähköpostilaskua vuodessa maksutta. Voit myös kokeilla pankkiyhteyttä 45 päivän ajan. Isoltan on oletuksena Starterissa, kun ohjelman ottaa käyttöön.Aloita laskutus ilmaiseksi

Käyttöönotto 2 minuutissa – ei sitoumuksia