Miten myydä kun myyntityö ei kannata

Yritysasiakkaille on ollut tapana myydä. Mutta kun tuote maksaa 20 euroa, ei sitä kannata myymällä myydä. Eikä kannattaisi, vaikka se maksaisi satoja, tuhansia tai jopa kymmeniä tuhansia euroja. Myyminen kun on usein kovin kallista, ainakin kun kasvua on haettava lähialueen ulkopuolelta. Silloin asiakkaat on hankittava markkinoinnilla, ehkäpä jopa tarjoamalla tuotetta ilmaiseksi. Yritystuotetta ei kuitenkaan osteta hetken mielijohteesta, eikä ilmaisella tehdä rahaa, joten markkinoinnista on rakennettava kokonaisvaltainen konversiopolku.

Loyalisticin Antti Pietilän kanssa pääsin keskustelemaan digitaalisesta markkinoinnista ja konversio-optimoinnista. Asioista, joista Antti minua ystävällisesti tituleerasi yhdeksi maan kokeneimmista tekijöistä.

Toimin aktiivisesti myös uusyrityskentässä: Uusyrityskeskusten hallituksissa, Kasvu Open tuomarina, neuvonantajana... Ja järjestän toisinaan myös konversio-optimointitapahtumia. Paras tapa oppia kun on opettaa. Ja se antaa perspektiiviä.

Keskustelemme tässä videopodcastissa mm. seuraavista aiheista:

  • Miten Isolta hankkii asiakkaita ja kansainvälistyy
  • Ilmaiset tuotteet ja työkalut asiakkaan houkuttimena
  • Konversiopolun rakentaminen
  • Paljonko markkinointiin pitää budjetoida?
  • Kasvutiimin rakentaminen
  • Ota yhteyttä -lomake ei ole toimiva konversiokeino. Mikä on?

Katsottuasi tämän videopodcastin, tutustu toki myös Loyalisticiin yrityksenä täältä:
loyalistic.com/fi

Ja muihin Loyalisticin blogiartikkeleihin täällä
blog.loyalistic.com/fi

ISOLTA OY

Isolta on suomalainen vakavarainen ohjelmistoyritys, joka kehittää laskutusohjelmaa nimeltä Arkhimedes. Olemme toimineet vuodesta 2001 ja asiakkaanamme on nykyään noin 30 000 yritystä viidessä eri maassa. Keväästä 2018 lähtien olemme osa Finagoa ja Accountor-konsernia.

YHTEYSTIEDOT

Isolta Oy
Keilaniementie 1
02150 ESPOO
+358 207 – 1817 10
info@isolta.fi