Sain sähköpostilaskun, miten toimin?

Isoltan sähköpostipalvelu on Arkhimedes-tuoteperheeseen kuuluva toiminnallisuus, jonka avulla käyttäjämme voivat lähettää laskut suoraan vastaanottajan sähköpostiin.

Uusi verkkolaskulaki astui voimaan 1.4.2020. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaanne voivat jatkossa vaatia kaikki laskunsa verkkolaskuina. Lisätietoa verkkolaskulain muutoksesta ja mitä verkkolaskutukseen siirtyminen vaatii.


Sähköpostiin saapunut viesti

Sahkopostiin saapunut viesti Saapuneesta viestistä käy ilmi laskun perustiedot kuten lähettäjä, vastaanottaja ja laskun sisältö. Maksu- ja pankkitiedot löydät alkuperäisestä laskusta, jonka saat avattua painamalla viestissä ollutta linkkiä.

Linkki avautuu suojatun (HTTPS) yhteyden avulla sivulle, josta näet alkuperäisen laskun, voit ladata sen PDF-muodossa ja tallettaa / tulostaa sen itsellesi.


Alkuperäisen laskun avaaminen

Sahkopostilaskun avaaminen Viestissä olevasta linkistä saat avattua alkuperäisen laskun ja sivu avautuu suojatun (HTTPS) yhteyden avulla yksilölliselle sivulle.

Tälle sivulle pääsee ainoastaan kyseisen viestissä olevan linkin kautta ja linkin voimassaoloaika on 90 päivää saapumispäivästä. Talleta tai tulosta lasku siis itsellesi talteen.


Lähetätkö itse laskuja?

Ota käyttöösi Isolta Oy:n kehittämä ja ylläpitämä Arkhimedes laskutusohjelma ja lähetä omatkin laskusi yhtä vaivattomasti!

Arkhimedes on yrittäjälle itselleen käytettäväksi suunnattu ilmainen laskutusohjelma, myynninhallinnan tehotyökalu tai liiketoiminnan kokonaisratkaisu.

Lue lisää

Ota käyttöön ilmainen laskutusohjelma

Arkhimedes-laskutusohjelma

Hallitse myyntejäsi ja asiakkuuksiasi ilmaisella Isolta Arkhimedes-laskutusohjelmalla. Maksa vasta laskumääräsi kasvaessa.

Ota heti käyttöön tai Lue lisää