Isolta ja Accountor yhteistyöhön – uusia ja kattavampia palveluita

Isolta on toiminut pienyrittäjiä palvellen jo yli 15 vuotta ja tuona aikana enemmän kuin 30 000 yrittäjää on valinnut Isoltan palvelut käyttöönsä.

Tänään meillä on ilo kertoa uudesta strategisesta yhteistyöstä, joka tulee mahdollistamaan aiempaa parempia, kattavampia ja monipuolisempia palveluita asiakkaillemme. Luvassa on myös täysin uusia kokonaisuuksia pienyrityskentän kirjanpidon ja taloushallinnon tarpeisiin.

Aloitamme yhteistyön Pohjois-Euroopan johtavan talous- ja palkkahallinnon palveluja ja ohjelmistoja tarjoavan Accountorin kanssa. Samalla Accountor tulee enemmistöomistajaksi Isoltaan.

Accountoriin kuuluu tällä hetkellä muun muassa kirjanpidon ohjelmistot ProCountor ja Tikon, sekä kuittien digitoimiseen erikoistunut eTasku.

Isolta-ohjelmistomme sekä muut palvelumme yrittäjille säilyvät entisellään, mutta Accountor-yhteistyön myötä voimme jatkossa tarjota vielä parempia ratkaisuja. Integroimalla palvelumme tiiviisti taloushallinnon sähköisten ohjelmistojen kanssa voimme tarjota yksinyrittäjille, ammatinharjoittajille ja pienyrityksille uusia mahdollisuuksia päästä eroon manuaalisista työvaiheista, Isoltan toimitusjohtaja Mikko Ilomäki sanoo.

Kerromme mieluusti lisää uusista palveluistamme! Jätä yhteydenottopyyntö tai klikkaa keskustelu auki oikeassa alakulmassa olevan chatin kautta.

Yhteistyöstä ja kaupasta on annettu myös lehdistötiedote.

Accountor on Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallintopalvelujen osaaja, joka palvelee yli 100 000 asiakasyritystään yli 2600 asiantuntijan voimin seitsemässä eri maassa. Suomessa Accountorilla on yli tuhat talousalan osaajaa noin 30 toimipisteessä ympäri maata.