Ulkoista laskusi muistutus- ja perintä Isolta Perintäpalvelun avulla

Se säästää työaikaasi, nopeuttaa rahan kiertoa ja mahdollistaa keskittymisen niihin kuuluisiin oikeisiin töihin

Säästä aikaa

Muistutus- ja perintätoimet tehdään ammattilaisten toimesta. Sinä voit tehdä sillä välin tuottavaa työtä.

Nopeuta rahankiertoa

Ammattimainen prosessi hyvän auktoriteetin omaavan toimijan tekemänä nopeuttaa rahan saantia

Vähennä kustannuksia

Oman työajan vähentämisen ja sitä kautta säästämisen lisäksi vähennät paperi- ja postituskuluja.

Miten perintäpalvelu toimii?

Voit lähettää erääntyneen laskun tiedot Isoltan Perintäpalveluun muutamalla napin klikkauksella. Tämän jälkeen muistutuksen lähettäminen ja muut mahdolliset toimenpiteet kuuluvat palveluun. Sinun ei tarvitse enää miettiä saatavia erääntyneestä laskusta, vaan ne tilitetään sinulle onnistuneen muistuttamisen ja perinnän jälkeen.

Isolta Perintäpalvelu

Isolta Perintäpalvelun hinta

Isoltan Perintäpalvelun käyttö maksaa sinulle 0,35€ (+alv) per yksi sinulle tilitetty maksusuoritus ja laskutusohjelman kuukausimaksun 19,90 € / kk (+alv). Laskun siirto muistutettavaksi on maksutonta, eli sinulle tulee kuluja vasta, kun saat maksusuorituksen.

Perintäpalvelu on käytettävissä yrittäjille suunnitellussa Isolta Arkhimedes -laskutusohjelmassa. Lisätietoa sekä tarkemmat tiedot ominaisuuksista löydät alta.

Isolta Arkhimedes - laskutusohjelman hinta

Premium

19,90/ Kuukausi + ALV Rajattomasti laskuja + Lisäpalvelut

Saat pienillä laskumäärillä Arkhimedeksen ja sen kaikki ominaisuudet käyttöösi maksutta. Verkkolaskut, tulostuspalvelu ja maksuhäiriöiden tarkistus ovat maksullisia lisäpalveluita. Kun liiketoimintasi kasvaa ja laskumääräraja täyttyy, voit laajentaa maksullisiin versioihin.

Voit myös kasvattaa laskumäärärajaa suosittelemalla Arkhimedesta tuttavillesi.

Pro-laajuus sisältää kaikki ohjelman työkalut ilman rajoituksia.

Verkkolaskut, tulostuspalvelu ja maksuhäiriöiden tarkistus ovat maksullisia lisäpalveluita (ks. Lisäpalvelujen hinnasto).

Laskutusjakso on 12 kk. Pro-laajuuden voi valita myös 3 kk:n laskutusjaksolla hintaan 11,90 € / kk + alv.

Premium-laajuus on käyttäjälle vaivattomin. Se sisältää kaikki ohjelman työkalut ilman rajoituksia. Laajuuteen voidaan liittää maksunvalvonta- ja perintäpalvelu sekä muita lisäpalveluita.

Maksunvalvonta, perintäpalvelu, verkkolaskut, tulostuspalvelu ja maksuhäiriöiden tarkistus ovat maksullisia lisäpalveluita (ks. Lisäpalvelujen hinnasto).

Laskutusjakso on 12 kk. Premium-laajuuden voi valita myös 3 kk:n laskutusjaksolla hintaan 22,90 € / kk + alv.

Ominaisuudet:

 • Pilvipalvelu Käytä kaikkialla ja kaikilla laitteillasi. Toimii nettiselaimessa. Tietosi ovat aina mukanasi.
 • Ilmainen tuki Autamme sinua maksutta, jos tulee kysyttävää tai kaipaat apua käyttöön.
 • Laskutus Luo ja lähetä laskut vaivattomasti, käytä eri laskupohjia sekä viivakoodia.
 • Sähköinen laskutus Lähetä laskusi sähköpostipalvelun kautta tai verkkolaskuna.
  Sähköpostilasku 0€
  Verkkolasku 0,39€-0,59€
  Tulostuspalvelu 1,46€
 • 7 kieltä Käytä haluamallasi kielellä ja lähetä laskuja suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, saksaksi, venäjäksi, latviaksi, liettuaksi tai viroksi.
 • Asiakkuudenhallinta Pidä kirjaa asiakkaidesi ostoista, yhteydenpidostanne ja lupaamistasi asioista.
 • Tuoterekisteri Lisää tuntihinnat, tuotteet ja palvelut tuoterekisteriin ja käytä niitä kätevästi laskutuksen yhteydessä.
 • Saatavat Näet yhdellä silmäyksellä listan avoimista, erääntyneistä ja maksetuista laskuista.
 • Maksuhuomautukset Lisää muistutuskulut sekä viivästyskorko ja lähetä maksumuistutus asiakkaalle
 • Myynnin raportointi Raportointi- ja hakutoiminnoilla tiedät miten yrityksesi liiketoiminnassa menee. Lähetä raportti myös kirjanpitäjällesi!
 • Tarjoukset Luo tarjous laskuluonnoksen pohjalta.
 • Tulevat ominaisuudet Kehitämme palvelua jatkuvasti asiakaspalautteen perusteella. Kun julkaisemme uuden ominaisuuden, se on käytössäsi heti. Sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä.

Avuliasta asiakaspalvelua

Emme halua jättää yrittäjää yksin ongelmien tai kysymysten kanssa, joten asiakaspalvelumme auttaa sinua aina maksutta.

Isolta

96,6 % käyttäjistämme suosittelisi

Teemme jatkuvasti kyselyä käyttäjiemme keskuudessa heidän suositteluhalukkuudestaan. Tällä hetkellä 96,6 % käyttäjistämme olisi valmis suosittelemaan Isoltan palveluita tuttavilleen.

Palvelun käyttöönotto

Täytä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten! Käydään yhdessä läpi tarpeesi muistutus- ja perintäpalveluiden osalta.

Olen jo Isolta Arkhimedeksen käyttäjä - miten saan Perintäpalvelun käyttööni?

Perintäpalvelu on käytettävissä kaikilla Isolta Arkhimedeksen Premium -laskutuspalvelua käyttävillä asiakkaillamme.

Nykyiset Premium -käyttäjät voivat lähettää erääntyneen laskun vaikka heti Isolta Perintäpalveluun. Avaa erääntynyt lasku, klikkaa maksumuistutus ja valitse lähetä Isolta Perintäpalveluun.

Mikäli et ole vielä Premium -palvelun käyttäjämme, kirjaudu tilillesi ja tee tilaus, jonka jälkeen voit ottaa Perintäpalvelun käyttöösi.

perintä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä tarkoitetaan maksumuistutuksella?

Maksumuistutus on laskuttajan/velkojan taikka tämän valtuuttaman asiamiehen postittama kirjallinen ja/tai sähköinen ilmoitus siitä, että lasku on edelleen avoin ja että laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Maksumuistutuksesta ilmenee, mihin avoimeen laskuun kyseinen muistutus liittyy. Hyvässä maksumuistutuksessa on myös toimintaohjeet, mikäli saatavaa ei pystytä maksamaan kokonaisuudessaan, vaan esim. pienemmissä osissa.

Mitä tietoja maksumuistutuksessa on?

Sinun ei itse tarvitse huolehtia oikeista tiedoista, vaan tarkistamme ne puolestasi ja yhteistyökumppanimme hoitaa maksumuistutuksen oikeudelliset vaatimukset. Sinä voit keskittyä olennaiseen, eli tuottavan työn tekemiseen. Maksumuistutus sisältää ainakin velkojan nimen ja osoitteen, saatavan perusteen, laskun yksilöintitiedot, laskun kokonaissumman, maksutilin ja eräpäivän, asiakkaan nimen ja osoitteen, tiedon siitä kenelle mahdolliset huomautukset saatavasta ym. perintäkuluista pitää esittää ja missä ajassa.

Milloin maksumuistutuksen voi lähettää yritykselle?

Yritykselle maksumuistutuksen voi lähettää heti laskun erääntymisen jälkeen. Tätä ei ole laissa erikseen määritelty. Hyvän perintätavan mukaisesti maksumuistutus lähetetään yritykselle 5 - 7 vuorokauden kuluttua eräpäivästä.

Yritysperintä

Milloin maksumuistutuksen voi lähettää kuluttajalle?

Kuluttajalle maksumuistutuksen saa lähettää laskun erääntymisen jälkeen, tosin kuluttajaperintää koskevassa laissa määritetyn 5 euron muistutuskulun voi vaatia vain, jos saatavan erääntymisestä on kulunut vähintään 14 päivää.

Kuluttajaperintä

Mitkä ovat maksumuistutuksen kulut ja viivästyskorko?

Kuluttajasaatavassa velkoja voi lain mukaan vaatia perinnästä aiheutuvat kohtuulliset perintäkulut. Kuluttajalle lähetystä maksumuistutuksesta voi kuluttajaperintälain mukaan vaatia 5 euron huomautuskuluja (14 erääntymisen jälkeen), sekä korkolain mukaista viivästyskorkoa. Kulloinkin käytettävästä viivästyskorosta tiedottaa Suomen Pankki (kaksi kertaa vuodessa). Tällä hetkellä korkolain mukainen viitekorko on 0,0 % ajalle 01.07.2017 - 31.12.2017. Viivästyskorko samalle ajanjaksolle on siten 7,0 % vuodessa lain mukaista viivästyskorkoa (viitekorko 0 % + korkolain mukainen 7 % lisäkorko).

Mikäli yritysten välisessä kaupassa ei ole erikseen sovittu, on kaupallisissa sopimuksissa velkojalla oikeus vaatia velalliselta laillista korkoa laskun erääntymisestä lukien. Laillinen korko yritysten välisessä kaupassa on Euroopan keskuspankin (EKP) viitekorko lisättynä 8 prosenttiyksiköllä. Tällä hetkellä lain mukainen viivästyskorko kaupallisissa sopimuksissa yritysten välisessä kaupassa on 8 % (viitekorko 0% + korkolain mukainen 8% lisäkorko).

Muuta kysyttävää?

Annamme mieluusti lisätietoa Perintäpalvelusta sekä muusta yrityksen taloushallintoon liittyvästä. Ota yhteyttä meihin oikeasta alakulmasta löytyvän chat-kuvakkeen kautta tai lähetä viesti yhteydenottolomakkeella.