Sähköinen taloushallinto ja kirjanpito Isoltan asiakkaille

Tarjoamme sinulle ratkaisun, jolla hallitset yksinkertaisesti yrityksesi tulot ja kulut. Se on laskutusohjelma, verkkopankki ja kuittisovellus. Kaikki mitä tarvitset yrityksesi taloushallintoon siten, että pidät myös kirjanpitäjäsi tyytyväisenä.

Luo ja lähetä myyntilaskut sähköisesti

Maksa ostolaskut ja kuvaa kuitit

Lähetä kirjanpitoaineisto

Kirjanpito palveluna tai käyttö nykyisen kirjanpitäjäsi kanssa

Tarjoamme kaksi vaihtoehtoa saada Procountor Solo käyttöösi: kokonaisvaltaisena kirjanpitopalveluna meidän kauttamme tai yhteiskäytössä tilitoimistosi kanssa. Yrittäjänä hoidat siis myyntisi, vastaanotat ja maksat ostolaskut ja nappaat kuvat kuiteista Sololla ja kirjanpitäjäsi saa aineistot valmiiksi käsiteltyinä omaan Procountor-ympäristöönsä.

Kirjanpito palveluna (Accountor Go)

Accountor Go on kiinteähintainen kirjanpitopalvelu, johon sisältyy sekä Procountor Solo -ohjelmisto, että kirjanpito palveluna kiinteään kuukausihintaan: alkaen 95 € / kk.

 • Procountor Solo -ohjelmisto
 • Kirjanpito kiinteähintaisena palveluna

Tutustu palveluun

Yhteiskäyttö Procountor-tilitoimiston kanssa

Jos sinulla on jo Procountoria käyttävä kirjanpitäjä, voit aloittaa Solo käytön hänen kanssaan: Kuukausimaksu on 10 € – 30 € riippuen yrityksesi myyntitulojen muodostamasta liikevaihdosta.
Aloittaminen on maksutonta.

 • Procountor Solo -ohjelmisto
 • Kirjanpito tilitoimiston kanssa sovitulla hinnalla

Tutustu Soloon

Asiakkaamme sanovat

Tuotteenne on erittäin toimiva ja ihailtavalla tavalla kehittyy koko ajan käyttäjäystävällisemmäksi.

Petri Kiuttu
Stadin Dörtsi Oy

Online-systeemi vaikuttaa ainakin ensitestien perusteella todella tykiltä!

Arttu Muukkonen
Suunnittelutoimisto Koskine & Muukkone Oy

Parhaimpia ilmaiseksi käytettäviä softia, joita olen päässyt käyttämään.

Henrik Tenhovirta
Elementti web-kehitys ja konsultointi

 Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Kenelle Procountor Solo sopii?

  Sinulla on toiminimi tai osakeyhtiö, jonka vuotuinen liikevaihto on alle 500 000€.
  Tällöin arvonlisäverosi voidaan laskea maksujen perusteella, kirjanpito yksinkertaistuu ja ohjelmisto on edullinen. Kirjanpitäjän kielellä puhutaan maksuperusteisen kirjanpidon tekemisestä.

 • Mitä eroa on Procountor Sololla ja Accountor Go:lla?

  Procountor Solo on ohjelmisto. Accountor Go on kiinteähintainen kirjanpitopalvelu, joka sisältää Procountor Solo ohjelmiston.

 • Voinko siirtää tiedot Isolta-tililtäni Procountor Soloon?

  Kyllä. Saat siirrettyä kaikki aiemmat laskusi, asiakkaasi, tuotteesi. Myös kaikki laskutusasetuksesi ja muut Isolta-tilisi asetukset siirtyvät. Ohjeet tietojen siirtoon löytyy tukiartikkelistamme.

 • Olen maksanut Isoltasta jo kuukausia eteenpäin, huomioidaanko tämä kun siirryn käyttämään Procountor Soloa?

  Kyllä. Pidämme huolen siitä, ettet maksa ohjelmista päällekkäin kun siirryt käyttämään Procountor Soloa kirjanpitäjäsi kanssa tai otat Accountor Go -palvelun käyttöön.

 • Miksi Isolta tarjoaa minulle Procountor Soloa?

  Isolta on osa Accountoria ja olemme yhdessä rakentaneet sooloyrittäjien tarpeisiin suunnitellun ratkaisun, Procountor Solon.

  Isolta on toiminut mikro- ja pienyrittäjien kanssa jo yli 15 vuotta ja nyt yhdistimme sen kokemuksen Accountorin kirjanpidon ja taloushallinnon osaamisen kanssa.

  Olennaisimpana asiana halusimme tuoda markkinoille ratkaisun, jossa yrittäjä käyttää hänelle suunniteltua ratkaisua ja kirjanpitäjä hänelle parhaita työkaluja.

  Procountor Solo on laajennettu versio Isoltan laskutusohjelmasta. Siinä on kaikki Isoltan tutut ominaisuudet sekä verkkolaskujen vastaanotto ja maksut, pankkiyhteys, kuittien kuvaaminen, kirjanpitoaineiston toimittaminen kirjanpitoon kerran kuussa.

 • Minulla ei ole kirjanpitäjää. Miten saan ohjelman käyttöön?

  Ei hätää! Ota käyttöösi Accountor Go -palvelu, joka sisältää Procountor Solon sekä kiinteähintaisen kirjanpidon.

Tutustu ilmaiseksi

Pääset tutustumaan Procountor Soloon tarkemmin samantien. Autamme sinua tutustumaan Soloon videoiden avulla ja sinulle lähetetään testitunnukset.