Sähköinen taloushallinto ja kirjanpito Isoltan asiakkaille

Tarjoamme sinulle ratkaisun, jolla hallitset yksinkertaisesti yrityksesi tulot ja kulut. Se on laskutusohjelma, verkkopankki ja kuittisovellus. Kaikki mitä tarvitset yrityksesi taloushallintoon siten, että pidät myös kirjanpitäjäsi tyytyväisenä.

Luo ja lähetä myyntilaskut sähköisesti

Maksa ostolaskut ja kuvaa kuitit

Lähetä kirjanpitoaineisto

Kirjanpito palveluna tai käyttö nykyisen kirjanpitäjäsi kanssa

Tarjoamme kaksi vaihtoehtoa saada Procountor Solo käyttöösi: kokonaisvaltaisena kirjanpitopalveluna meidän kauttamme tai yhteiskäytössä tilitoimistosi kanssa. Yrittäjänä hoidat siis myyntisi, vastaanotat ja maksat ostolaskut ja nappaat kuvat kuiteista Sololla ja kirjanpitäjäsi saa aineistot valmiiksi käsiteltyinä omaan Procountor-ympäristöönsä.

Kirjanpito palveluna (Accountor Go)

Accountor Go on kiinteähintainen kirjanpitopalvelu, johon sisältyy sekä Procountor Solo -ohjelmisto, että kirjanpito palveluna kiinteään kuukausihintaan: alkaen 89 € / kk.

  • Procountor Solo -ohjelmisto
  • Kirjanpito kiinteähintaisena palveluna

Yhteiskäyttö Procountor-tilitoimiston kanssa

Jos sinulla on jo Procountoria käyttävä kirjanpitäjä, voit aloittaa Solo käytön hänen kanssaan: Ohjelmiston aloitushinta on aina 0 € / kk + kirjanpitäjän veloittama hinta kirjanpidon tekemisestä.

  • Procountor Solo -ohjelmisto
  • Kirjanpito tilitoimiston kanssa sovitulla hinnalla

Asiakkaamme sanovat

Arkhimedes on helppo käyttää, sopii mainiosti kaltaiselleni pienyrittäjälle.

Helena Masalin

Helena Masalin Tmi

Kookaja
Ohjelmaa on nopeaa ja yksinkertaista käyttää. Ja se toimii luotettavasti.

Nina Haglund

Kookaja Creations

Todellisuuspakolaiset Ry
Ohjelmanne on etenkin aloittelijalle ihana - yksinkertainen ja esteettisesti hyvä. Kaikki löytyy helposti ja vaivattomasti. Ihanaa, että on jokin ohjelmisto, jonka kanssa ei tarvitse repiä hiuksia :D

Jutta Koskinen

Todellisuuspakolaiset Ry

 Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kenelle Procountor Solo sopii?

Sinulla on toiminimi tai osakeyhtiö, jonka vuotuinen liikevaihto on alle 500 000€.
Tällöin arvonlisäverosi voidaan laskea maksujen perusteella, kirjanpito yksinkertaistuu ja ohjelmisto on edullinen. Kirjanpitäjän kielellä puhutaan maksuperusteisen kirjanpidon tekemisestä.

Mitä eroa on Procountor Sololla ja Accountor Go:lla?

Procountor Solo on ohjelmisto. Accountor Go on kiinteähintainen kirjanpitopalvelu, joka sisältää Procountor Solo ohjelmiston.

Voinko siirtää tiedot Arkhimedes -tililtäni Procountor Soloon?

Kyllä. Saat siirrettyä kaikki aiemmat laskusi, asiakkaasi, tuotteesi. Myös kaikki laskutusasetuksesi ja muut Arkhimedes -tilisi asetukset siirtyvät. Ohjeet tietojen siirtoon löytyy tukiartikkelistamme.

Olen maksanut Arkhimedeksesta jo kuukausia eteenpäin, huomioidaanko tämä kun siirryn käyttämään Procountor Soloa?

Kyllä. Pidämme huolen siitä, ettet maksa ohjelmista päällekkäin kun siirryt käyttämään Procountor Soloa kirjanpitäjäsi kanssa tai otat Accountor Go -palvelun käyttöön.

Miten asiakaspalvelu hoituu kun siirryn käyttämään Procountor Soloa?

Isoltan tuttu asiakaspalvelu auttaa sinua myös siirtyessäsi käyttämään Procountor Soloa tai Accountor Go -palvelua.

Miksi Isolta tarjoaa minulle Procountor Soloa?

Isolta on osa Accountoria ja olemme yhdessä rakentaneet sooloyrittäjien tarpeisiin suunnitellun ratkaisun, Procountor Solon.

Isolta on toiminut mikro- ja pienyrittäjien kanssa jo yli 15 vuotta ja nyt yhdistimme sen kokemuksen Accountorin kirjanpidon ja taloushallinnon osaamisen kanssa.

Olennaisimpana asiana halusimme tuoda markkinoille ratkaisun, jossa yrittäjä käyttää hänelle suunniteltua ratkaisua ja kirjanpitäjä hänelle parhaita työkaluja.

Procountor Solo on laajennettu versio Isoltan laskutusohjelmasta. Siinä on kaikki Isoltan tutut ominaisuudet sekä verkkolaskujen vastaanotto ja maksut, pankkiyhteys, kuittien kuvaaminen, kirjanpitoaineiston toimittaminen kirjanpitoon kerran kuussa.

Minulla ei ole kirjanpitäjää. Miten saan ohjelman käyttöön?

Ei hätää! Ota käyttöösi Accountor Go -palvelu, joka sisältää Procountor Solon sekä kiinteähintaisen kirjanpidon.

Muuta kysyttävää?

Autamme mielellämme kaikissa kirjanpitoon ja taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä! Lähetä meille yhteydenottopyyntö, niin kartoitetaan tilanteesi yhdessä ja etsitään sopivin vaihtoehto.

Autamme sinua valitsemaan sinulle sopivan vaihtoehdon kirjanpidon järjestämiseen

Näin Procountor Solo toimii - katso videot

Sovi 15 min esittely

Käymme tarpeesi yhdessä läpi ja autamme sinua valitsemaan sopivan vaihtoehdon. Täytä lomake, niin otamme yhteyttä pikimmiten!