Huolettomampaa laskutusta maksuvalvonnan avulla

Onko sinulla jäänyt joskus rahat saamatta laskusta? Käytätkö paljon aikaa maksumuistutusten lähettämiseen ja saatavien perimiseen? Onko reskontrasi ajan tasalla?

Isoltan Premium -laajuuden käyttäjillä on mahdollista ottaa käyttöön Isolta Maksuvalvonta. Se hoitaa puolestasi muistuttamisen, perinnän ja lopuksi rahan tilittämisen yrityksesi pankkitilille. Tämän myötä voit unohtaa kaikki laskun lähettämisen jälkeiset toimenpiteet. Sinun tehtäväksi jää vain laskujen lähettäminen ja keskittyminen niihin kuuluisiin oikeisiin töihin.

Miten maksuvalvonta parantaa toimintaasi?

Arkirutiinien väheneminen

Sinun ei tarvitse enää valvoa suorituksia laskuille, lähettää maksuhuomautuksia tai sopia maksusuunnitelmista. Kun ammattilaiset hoitavat reskontraasi, se on aina ajan tasalla ja täsmää. Kaikki asiakkaidesi suoritukset tilitetään sinulle automaattisesti sitä mukaan, kun ne vastaanotetaan palveluun. Kaikki mahdolliset väärät viitesuoritukset selvitetään puolestasi.

Rahankierron nopeutuminen

Kun kaikki lähettämisen jälkeiset tapahtumat automatisoidaan ja hoidetaan täsmällisesti, rahankierto nopeutuu. Kun ulkopuolinen ammattilainen hoitaa valvonnan ja muistuttamisen, laskunsaajien maksuhalukkuus on huomattavasti parempi. Ammattimaisella saatavien hallinnalla yritykseksi raha ei makaa asiakkaillasi vaan se on käytössä tililläsi.

Kustannusten pieneneminen

Sen lisäksi, että Maksuvalvonnan avulla säästät huomattavasti omaa aikaasi, vähennät myös paperi-, postitus- ja pankkikuluja.

Miten maksuvalvonta käytännössä toimii ja miten se muuttaa minun toimintatapojani?

Isolta Maksuvalvonnan käyttöönotto ja käyttö on erittäin mutkatonta. Sinulle riittää, että ilmoitat meille haluavasi Maksuvalvonnan käyttöön. Tämän jälkeen aktivoimme sen sinulle käyttöösi ja voit jatkaa laskuttamista normaaliin tapaan.

Isoin muutos on laskun tilinumerossa, eli Maksuvalvonnan käyttöönoton myötä laskuilla oleva tilinumerosi muuttuu. Asiakkaidesi maksut kulkevat Maksuvalvontapalvelun asiakasvaratilin kautta. Sinulle tämä merkitsee sitä, että saat jatkossa suorituksia vain tuolta asiakasvaratililtä.

Sinun ei tarvitse enää seurata jatkuvasti erääntyneitä laskuja, lähettää maksumuistutuksia, kontaktoida maksamiseen liittyvissä asioissa asiakkaitasi tai hoitaa perintää itse. Kaikki tämä hoidetaan Isoltan Maksuvalvonnan toimesta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä Maksuvalvonnan käyttö maksaa?

Isoltan Maksuvalvonnan käyttö maksaa sinulle 0,35€ (+alv) per lähetetty lasku.

Miten saan Maksuvalvonnan käyttöni?

Isolta Maksuvalvonta on käytettävissä kaikilla Isoltan Premium -laajuutta käyttävillä asiakkaillamme. Eli Premium -käyttäjänä saat sen käyttöösi ottamalla meihin yhteyttä ja ilmoittamalla haluavasi ottaa käyttöön Isolta Maksuvalvonnan. Tämän jälkeen yhteistyökumppanimme perustaa asiakkuuden ja saat heiltä sopimuksen allekirjoitettavasti digitaalisesti. Kun sopimus on allekirjoitettu, voimme aktivoida maksuvalvonnan käyttöösi.

Mikäli et vielä ole Premium -laajuuden käyttäjä, voit tilata laajuuden käyttöösi suoraan kirjautumalla Isoltaan ja tekemällä tilauksen sieltä.

Mikä ero on Isolta Maksuvalvonnalla ja Isolta Perintäpalvelulla?

Isolta Maksuvalvonnassa kaikkien lähettämiesi laskujen muistutus ja perintä hoidetaan yhteistyökumppanimme toimesta.

Isolta Perintäpalvelussa voit itse valita mitkä erääntyneet laskut lähetät Perintäpalveluun ja mitkä erääntyneet laskut muistutat itse.

Hetkonen, asiakas ei siis maksa laskuaan minulle?

Ei, asiakas maksaa laskun siis ensin yhteistyökumppanimme asiakasvaratilille, joka tilittää saadut maksut automaattisesti tilillesi. Maksu on kuitenkin aina sinulle osoitettu, vaikka se ensin käykin asiakasvaratilillä!

Ota Maksuvalvonta käyttöön

Annamme mieluusti lisätietoa Maksuvalvonnasta sekä muusta yrityksen taloushallintoon liittyvästä.

Mikäli sinulla on kysyttävää Maksuvalvonnasta, tai haluat sen käyttöösi, niin lähetä meille viesti joko yhteydenottolomakkeella tai oikean alakulman chat-kuvakkeen kautta, niin laitetaan laskutuksesi taas pykälää helpommaksi!