Yrittäjän tärkeimmät työkalut laskutukseen

Isoltasta löydät tehokkaat ja helppokäyttöiset työkalut laskutuksen, myynnin sekä asiakkuuksien hallintaan. Lähetät ja vastaanotat verkkolaskuja. Näiden lisäksi käytössäsi ovat kattavat lisäpalvelut, joiden avulla varmistat, että saat rahat tilillesi ja asiakkaasi pysyvät tyytyväisinä.

Myyntilaskujen lähettäminen

Laskujen tekeminen ja lähettäminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta! Lähettäminen onnistuu joko sähköisesti tai perinteisesti paperisena. Katso videolta, kuinka helppoa laskutus voi olla.

"Helppo käyttöliittymä, laskujen lähetys toimii helpommin kuin olisin osannut toivoa."

Ostolaskujen vastaanotto

Ostolasku verkkolaskuna Isoltaan ja sieltä maksuun. Ei posteljoonin hävittämiä kirjeitä tai sähköpostiin hukkuneita PDF-tiedostoja. Verkkolaskuilla varmistat, että laskut tulevat maksettua. Katso videolta, miten saat hoidettua ostolaskujen käsittelyn nopeasti.

Reskontra

Kirjaa maksetuista laskuista suorituksia ja lähetä erääntyneistä muistutuksia. Kirjanpitäjälle raportointia unohtamatta.

Laskutetuista laskuista rahan saaminen tilille on oleellista. Tässä videossa esimerkki sen hoitamiseen.

Asiakkuudenhallinta

Pidä kirjaa asiakkuuksistasi, seuraa heille tehtyä myyntiä ja hyödynnä tätä tietoa ylläpitäessäsi asiakassuhdetta.

Asiakasrekisteriin kertyy arvokasta tietoa asiakassuhteen edetessä. Tässä videossa asiakasrekisterin ja tuoterekisterin ominaisuuksia.

Aloita laskutus ilmaiseksi
Käyttöönotto 2 minuutissa - ei sitoumuksia

Verkkolaskujen lähettäminen ja vastaanottaminen

Isolta-laskutusohjelman avulla voit lähettää ja vastaanottaa kaikki laskusi verkkolaskuina. Yrityksille ja kuluttajille. Lähettämällä myyntilaskusi verkkolaskuina, saat rahat varmemmin tilillesi. Nopeutat ostolaskujen käsittelyä vastaanottamalla ne verkkolaskuina ja siirtämällä maksuun joko QR-koodin tai virtuaaliviivakoodin avulla.

Verkkolaskutus yrityksille

Lue lisää, miten voit tehostaa myyntilaskutustasi verkkolaskujen avulla.

Verkkolaskutus kuluttajille

Lue lisää, miten voit lähettää verkkolaskuja kuluttajille suoraan puhelimeen.

Verkkolaskujen vastaanotto

Lue lisää, miten voit nopeuttaa ostolaskujesi käsittelyä verkkolaskujen avulla.

Helpota suoritusten seurantaa pankkiyhteydellä

Isoltan PSD2-direktiiviin pohjautuvan pankkiyhteyden avulla vähennät suoritusten seurantaan kuluvaa aikaa ja kuluja. Saat noudettua pankistasi suoritukset laskuille automaattisesti ja maksutta.

Pankkiyhteyden avulla näet myyntilaskujesi maksutilanteen helposti ja nopeasti. Sinun ei tarvitse enää hakea pankistasi viitemaksuaineistoa tai merkitä laskuja manuaalisesti maksetuiksi.

Säästät reskontran kuluissa: pankki ei veloita tietojen noudosta.

Voit avata yhteyden sekä yrityksen että henkilöasiakkaan tilille.

Helpotat maksujen seurantaa: suoritukset päivitetään automaattisesti kerran päivässä.

Pankkiyhteys toimii tällä hetkellä Nordean, OP:n, Dansken, POPin ja Holvin kanssa.

Näin pankkiyhteys toimii

Helpompaa laskutusta kattavilla toiminnoilla

Asiakkaan osoitetiedot

Voit lisätä asiakkaittesi tiedot Isoltaan. Palvelu hakee yrityksen osoitetietoja automaattisesti, kun lisäät uutta asiakasta. Syöttämällä laskuttamasi asiakkaan nimen laskulle, saat poimittua loput tiedot suoraan rekisteristä.

Tuoterivin poiminta

Tuntihinnat, tuotteet ja palvelut ovat kätevä tallentaa ensimmäisen käyttökerran yhteydessä tuoterekisteriin. Kun seuraavaa laskua kirjoittaessasi rupeat täyttämään tuoteriviä, yllätämme sinut iloisesti.

Laskun lähettäminen

Toimita lasku niin kuin asiakkaasi toivoo sen saavansa. Lähetä lasku itse tai hyödynnä sähköisen laskutuksen vaihtoehtoja: verkkolasku, sähköposti- tai tulostuspalvelu.

Raportit omaa seurantaa ja kirjanpitäjää varten

Isoltasta saat kuukausittain selkeät kirjanpitoraportit laskutetuista ja maksetuista laskuista sekä myyntisaatavista. Niiden avulla kirjanpitäjäsi saa muutamalla kirjauksella kirjattua myyntitapahtumat.

Raporttien avulla voit myös itse seurata, mitkä laskut ovat erääntymässä. Eli arvioida, kuinka paljon rahaa on tulossa kassaan.

Lisäpalvelut

Olemme rakentaneet yhteistyökumppaniemme kanssa Isolta-laskutusohjelmaan myös kattavat lisäpalvelut laskutuksen tueksi. Niiden avulla saat Isoltasta kaiken mahdolliseen hyödyn irti. Oli sitten kyse asiakkaan maksukyvystä, laskun lähetystavasta tai suorituksen kotiuttamisesta.

Verkkolaskujen lähettäminen

Isoltan laskutusohjelmalla verkkolaskujen lähettäminen onnistuu kaikilta! Saat tilin käyttöösi muutamassa minuutissa ja pääset saman tien verkkolaskuttamaan. Verkkolaskujen lähettäminen edulliseen kappalehintaan, ilman erillisiä sopimuksia verkkolaskuoperaattoreiden kanssa.

Lue lisää

Verkkolaskujen vastaanotto

Ostolaskujen käsittely verkkolaskuina on nopeaa ja helppoa. Sen avulla varmistat, että laskut ovat maksettu ajallaan ja kaikki laskut pysyvät samassa paikassa. Et tarvitse erillistä sopimusta verkkolaskuoperaattorin kanssa. Saat heti käyttöösi verkkolaskuosoitteen sekä välittäjän tunnuksen.

Lue lisää

Laskurahoitus

Kassaturva on laskurahoituspalvelu, jonka avulla saat rahat tilille heti laskun lähettämisen jälkeen. Näin ennakoit kassavirtaasi paremmin ja voit tarjota pidemmän maksuajan yritysasiakkaallesi.

Lue lisää

Pankkiyhteys

Pankkiyhteyden avulla näet myyntilaskujesi maksutilanteen helposti ja nopeasti. Sinun ei tarvitse enää hakea pankistasi viitemaksuaineistoa tai merkitä laskuja manuaalisesti maksetuiksi.

Lue lisää

Perintäpalvelu

Isolta Perintäpalvelun avulla ulkoistat yksittäisten laskujen muistuttamisen ja perinnän luotettavalle perintätoimistolle.

Lue lisää

Maksuhäiriöiden tarkistus

Isolta-laskutusohjelma on kytketty Bisnoden yritystietojärjestelmään. Tämän avulla voit tarkistaa onko yritysasiakkaallasi maksuhäiriömerkintöjä. Varmistat onko asiakkaasi maksukykyinen ennen sopimuksen tekemistä.

Lue lisää

Tulostuspalvelu

Tulostuspalvelulla annat palvelun hoitaa laskun tulostamisen, kuorittamisen ja postittamisen puolestasi. Lähetät siis laskun sähköisesti, mutta Posti toimittaa sen lopulta perille paperisena.

Lue lisää

Palkanmaksu

Palkkojen laskeminen ja maksaminen onnistuu Isoltalla mahdollisimman yksinkertaisella tavalla. Syötät vain tarvittavat tiedot ja palvelu laskee automaattisesti maksettavan palkan. Järjestelmä hoitaa myös puolestasi eri maksut ja viranomaisilmoitukset.

Lue lisää

Maksuvalvonta

Isolta Maksuvalvonta -palvelu hoitaa puolestasi laskuihin kohdistuvien maksujen valvonnan. Palveluun kuuluu maksumuistutukset ja perintä erääntyneille laskuille. Palvelu koskee automaattisesti kaikkia lähettämiäsi laskuja.

Lue lisää

Kirjanpito palveluna

Isolta-laskutusohjelman avulla saat luotua hyvät raportit kirjanpitoa varten. Varsinaista yhteyttä kirjanpitojärjestelmiin palvelu ei kuitenkaan tarjoa. Tähän tarpeeseen vastaa Isoltaan pohjautuvat palvelut Procountor Solo ja Accountor Go. 

Molemmissa on sama käyttöliittymä kuin Isoltassa. Eli sama ulkoasu ja perustoiminnot. Tämän lisäksi ne sisältävät myös mahdollisuuden maksaa ostolaskuja, kuvata kuitteja, käsitellä tilitapahtumia ja toimittaa kirjanpitoaineiston kirjanpitäjälle. Ei yksittäisiä paperikopiota laskuista tai PDF-raportteja vaan suora rajapinta kirjanpitäjän ohjelmistoon.

Procountor Solo

Sooloyrittäjän taloushallinnon arjen työkalut ja kirjanpitäjän ohjelmistot kerralla.

Procountor Sololla hoidat myyntisi, vastaanotat ja maksat ostolaskut ja nappaat kuvat kuiteista erityisesti sinulle suunnitellulla ohjelmistolla. Kirjanpitäjäsi saa aineistot valmiiksi käsiteltyinä omaan Procountor-ympäristöönsä.

Procountor Solossa on yrittäjälle oma ohjelmisto ja kirjanpitäjälle Procountor. Kuukausimaksu on 10,49 € – 29 € riippuen yrityksesi myyntitulojen muodostamasta liikevaihdosta. Aloittaminen on maksutonta.

Tutustu Procountor Soloon

Accountor Go

Sooloyrittäjän koko kirjanpito palveluna.

Kuvaa kuitit, maksa ostolaskut, toimita myyntiraportit ja seuraa taloudellista tilannettasi yhdestä työkalusta. Missä ja milloin tahansa.​ Me hoidamme loput.​ Olemme mukanasi, missä ikinä liikutkaan. Oikeat ihmiset hoitavat kirjanpitosi, joten voit olla varma siitä, että kaikki menee oikein.

Kirjanpito ja kaikki siinä tarvittavat sovellukset kiinteään kuukausihintaan.

Tutustu Accountor Go-palveluun

Aloita laskuttaminen muutamassa minuutissa

Voit aloittaa laskuttamisen heti. Tai ensin kokeilla ja tutustua palvelun toimintoihin tarkemmin. Tili on oletuksena ilmaislaajuudessa, kun otat palvelun käyttöön.

Aloita laskutus ilmaiseksi
Käyttöönotto 2 minuutissa - ei sitoumuksia