Home » Ura Isoltalla

Ura ohjelmistojemme parissa

Tule mukaan a+ tiimimme rakentamaan ohjelmistoja ja palveluita, jotka auttavat tuhansia yrityksiä hoitamaan liiketoimintaansa joka päivä. Kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä tarjoamme sinulle parhaat mahdolliset työkalut menestykseen!

We make a+ software

Autamme asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan joka päivä. Tarjoamme parhaat digitaaliset ratkaisut sähköiseen taloushallintoon: tuotteitamme ovat laskutusohjelmisto Isolta, Procountor-tuoteperhe, rakennus- ja lvis-alaan erikoistunut Ecom, kuitti- ja matkalaskuohjelmisto eTasku sekä verkkolaskuoperaattori Apix.

Työllämme on suuri merkitys tuhansien yritysten arkeen. Ohjelmistomme auttavat yli 120 000 pk-yritystä ja yli 1 400 tilitoimistoa hoitamaan liiketoimintaansa sujuvasti päivittäin. Luotamme innovatiivisuuteen, ammattitaitoomme ja tiimiimme: meitä on noin 400 innostunutta ja kehittymishakuista asiantuntijaa.

Tervetuloa a+ tiimiin!

Hyvä tiimi kasvaa arvostuksesta ja luottamuksesta

Luottamus on meille ensiarvoisen tärkeää, samoin jokaisen ihmisen oikeus olla oma uniikki itsensä. Arvostamme kaikenlaisia elämänpolkuja ja haluamme luoda ympärillemme arvostusta sekä luottamusta – niin työpaikalla kuin asiakkaiden kanssa.

Avoin asenne oppimiseen ja kokeilemiseen

Kokeileminen, oppiminen, virheiden tekeminen ja yhdessä onnistuminen ovat kulttuurimme kulmakiviä. Tuoteportfoliomme on laaja ja kehittyy koko ajan, mikä se tarjoaa mahdollisuuksia uuden oppimiseen, kehittymiseen ja ammatilliseen kasvuun. Arvostamme avoimuutta ja läpinäkyvyyttä, mutta ennen kaikkea rehellisyyttä.

Tilaa ja vapautta kasvulle

Tiedämme, että uudet ideat vaativat avointa mieltä ja oikean ympäristön – siksi keskitymme tarjoamaan tiimillemme vapautta ja parhaat työvälineet. Nautimme rennosta ilmapiiristä ja haluamme varmistaa, että työn ja vapaa-ajan välillä on terve tasapaino. 

Tarjoamme sinulle

Tuemme henkilöstöämme kuuntelemalla, valmentamalla ja tarjoamalla monipuolisia etuja. 

  • Kannustava palkitsemisjärjestelmä
  • Esihenkilön tuki – säännöllisten kahdenkeskisten keskustelujen avulla esihenkilösi pystyy parhaiten auttamaan sinua silloin, kun se on tarpeen
  • Vuosittainen henkilökohtainen budjetti ammatilliseen kehittymiseen
  • Joustavat työajat ja mahdollisuus etätöihin
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lounas- ja vapaa-ajanedut

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin paikkoihin ohjelmistojemme parissa ja hae mukaan a+ tiimiin!

Tällä hetkellä ei ole avoimia paikkoja.