Yrittäjän kirjanpito ja taloushallinto

Tarjoamme sinulle ratkaisun, jolla hallitset yksinkertaisesti yrityksesi tulot ja kulut. Se on laskutusohjelma, verkkopankki ja kuittisovellus. Kaikki mitä tarvitset yrityksesi taloushallintoon siten, että pidät myös kirjanpitäjäsi tyytyväisenä.

Luo ja lähetä myyntilaskut sähköisesti

Maksa ostolaskut ja kuvaa kuitit

Lähetä kirjanpitoaineisto

Suunniteltu sooloyrittäjälle

Isoltan ja pohjoismaiden suurimman tilitoimistoketjun yhteistyön myötä syntyi sooloyrittäjien tarpeisiin suunniteltu ratkaisu, Procountor Solo. Halusimme tuoda markkinoille ratkaisun, jossa yrittäjä käyttää hänelle suunniteltua ratkaisua ja kirjanpitäjä hänelle parhaita työkaluja.

Kirjanpito palveluna tai käyttö nykyisen kirjanpitäjäsi kanssa

Tarjoamme kaksi vaihtoehtoa saada Procountor Solo käyttöösi: kokonaisvaltaisena kirjanpitopalveluna meidän kauttamme tai yhteiskäytössä tilitoimistosi kanssa. Yrittäjänä hoidat siis myyntisi, vastaanotat ja maksat ostolaskut ja nappaat kuvat kuiteista Sololla ja kirjanpitäjäsi saa aineistot valmiiksi käsiteltyinä omaan Procountor-ympäristöönsä.

Kirjanpito palveluna (Accountor Go)

Accountor Go on kiinteähintainen kirjanpitopalvelu, johon sisältyy sekä Procountor Solo -ohjelmisto, että kirjanpito palveluna kiinteään kuukausihintaan: alkaen 89 € / kk.

  • Procountor Solo -ohjelmisto
  • Kirjanpito kiinteähintaisena palveluna

Yhteiskäyttö Procountor-tilitoimiston kanssa

Jos sinulla on jo Procountoria käyttävä kirjanpitäjä, voit aloittaa Solo käytön hänen kanssaan: Ohjelmiston hinta 29 € / kk + kirjanpitäjän veloittaman hinta kirjanpidon tekemisestä.

  • Procountor Solo -ohjelmisto
  • Kirjanpito tilitoimiston kanssa sovitulla hinnalla
Sovi esittely

Autamme sinua valitsemaan sinulle sopivan vaihtoehdon

Asiakkaamme sanovat

Niin yksinkertainen, että sopii jopa basistille.

Anttoni Wikström

Tosi selkeä kirjanpitopalvelu. Parasta on, ettei laskuja tarvitse näpytellä mihinkään.

Tytti Aumala

On se kyllä mahtavaa, kun yrittäjä voi keskittyä vain ydinosaamiseen.

Niko Helle - HyperActive

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kenelle Procountor Solo sopii?

Sinulla on toiminimi tai osakeyhtiö, jonka vuotuinen liikevaihto on alle 500 000€.
Tällöin arvonlisäverosi voidaan laskea maksujen perusteella, kirjanpito yksinkertaistuu ja ohjelmisto on edullinen. Kirjanpitäjän kielellä puhutaan maksuperusteisen kirjanpidon tekemisestä.

Mitä eroa on Procountor Sololla ja Accountor Go:lla?

Procountor Solo on ohjelmisto. Accountor Go on kiinteähintainen kirjanpitopalvelu, joka sisältää Procountor Solo -ohjelmiston.

Miksi Isolta tarjoaa minulle Procountor Soloa?

Isolta on osa Accountoria ja olemme yhdessä rakentaneet sooloyrittäjien tarpeisiin suunnitellun ratkaisun, Procountor Solon.

Isolta on toiminut mikro- ja pienyrittäjien kanssa jo yli 15 vuotta ja nyt yhdistimme sen kokemuksen Accountorin kirjanpidon ja taloushallinnon osaamisen kanssa.

Olennaisimpana asiana halusimme tuoda markkinoille ratkaisun, jossa yrittäjä käyttää hänelle suunniteltua ratkaisua ja kirjanpitäjä hänelle parhaita työkaluja.

Procountor Solo on laajennettu versio Isoltan laskutusohjelmasta. Siinä on kaikki Isoltan tutut ominaisuudet sekä verkkolaskujen vastaanotto ja maksut, pankkiyhteys, kuittien kuvaaminen, kirjanpitoaineiston toimittaminen kirjanpitoon kerran kuussa.

Minulla ei ole kirjanpitäjää. Miten saan ohjelman käyttöön?

Ei hätää! Ota käyttöösi Accountor Go -palvelu, joka sisältää Procountor Solon sekä kiinteähintaisen kirjanpidon.

Muuta kysyttävää?

Autamme mielellämme kaikissa kirjanpitoon ja taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä! Lähetä meille yhteydenottopyyntö, niin kartoitetaan tilanteesi yhdessä ja etsitään sopivin vaihtoehto.

Sovi esittely

Autamme sinua valitsemaan sinulle sopivan vaihtoehdon kirjanpidon järjestämiseen

Näin Procountor Solo toimii - katso videot

Sovi 15 min esittely

Käymme tarpeesi yhdessä läpi ja autamme sinua valitsemaan sopivan vaihtoehdon. Täytä lomake, niin otamme yhteyttä pikimmiten!

Katso video

Asiakastarina: Felt Fotografi