Isolta uudelle yritykselle 3 kk ilman kuukausimaksua

Isolta on tehokkain ja helppokäyttöisin laskutusohjelma, jota voit käyttää laitteesta riippumatta. Voit luoda ja lähettää laskuja joko perinteisesti paperisena tai käyttää sähköistä laskutusta. Myös verkkolaskujen vastaanotto onnistuu.

Aloittavana yrittäjänä tarjoamme sinulle laskutusohjelman kolmeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksua. Saat edun jos olet perustanut yrityksesi viimeisen 6 kuukauden. Yritys ei saa olla ennestään Isoltan asiakas.

Mitä etu sisältää?

Uusi perustettu yritys saa Isoltan 3 kuukaudeksi ilman kuukausimaksua.

Voit myös lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja erilliseen kappalehintaan: 0,54 € / lasku + alv.

Kenelle etu on tarkoitettu?

Tarjoamme edun uudelle yritykselle, joka on rekisteröity kaupparekisteriin edellisen 6 kk aikana.

Yritys ei saa olla ennestään Isoltan asiakas.

Miten hyödynnän edun?

Rekisteröidy Isoltan käyttäjäksi tämän sivun kautta ja vastaa saamaasi automaattiviestiin "Kyllä".

Helpoin tapa hoitaa laskutus

Isoltan avulla luot ammattimaisen näköiset laskut hetkessä ja lähetät ne joko sähköisesti tai perinteisesti paperisena. Verkkolaskutus on heti käytössä. Erillistä sopimusta operaattorin kanssa ei tarvitse tehdä.

Myyntilaskujen lähettämisen lisäksi voit:

Ylläpitää asiakkaiden tietoja sekä tuoterekisteriä

Seurata suorituksia ja hoitaa myyntireskontraa

Luoda kirjanpitäjää varten myynneistä raportteja

Maksaa omat ja työntekijöiden palkat

Siirtää erääntyneet laskut suoraan perintään

Rahoittaa myyntilaskusi, jolloin saat rahat heti

Ota käyttöön ja hyödynnä etu
Käyttöönotto 2 minuutissa - ei sitoumuksia

Verkkolaskujen lähettäminen ja vastaanottaminen

Isolta-laskutusohjelman avulla voit lähettää ja vastaanottaa kaikki laskusi verkkolaskuina. Yrityksille ja kuluttajille. Lähettämällä myyntilaskusi verkkolaskuina, saat rahat varmemmin tilillesi. Nopeutat ostolaskujen käsittelyä vastaanottamalla ne verkkolaskuina ja siirtämällä maksuun joko QR-koodin tai virtuaaliviivakoodin avulla.

Verkkolaskutus yrittäjille

Lue lisää, miten voit tehostaa myyntilaskutustasi verkkolaskujen avulla.

Verkkolaskutus kuluttajille

Lue lisää, miten voit lähettää verkkolaskuja kuluttajille suoraan puhelimeen.

Verkkolaskujen vastaanotto

Lue lisää, miten voit nopeuttaa ostolaskujesi käsittelyä verkkolaskujen avulla.

Verkkolaskutus tutuksi

Mikä verkkolasku oikeastaan edes on? Lue lisää ja ota verkkolaskutus haltuun.

Maksulliset lisäpalvelut

Voit myös hyödyntää tarjoamiamme lisäpalveluita. Niiden käyttö ei kuitenkaan sisälly tarjoukseen. Eli veloitamme niiden käytöstä erikseen.

Verkkolaskut ja tulostuspalvelu

Lähetä lasku verkkolaskuna tai anna palvelun hoitaa paperilaskun postittaminen puolestasi.

Et tarvitse erillisiä sopimuksia verkkolaskuoperaattoreiden kanssa, sillä Isoltan kaikilla käyttäjillä on valmius sähköiseen laskuttamiseen.

Lue lisää

Laskurahoitus

Kassaturva on laskurahoituspalvelu, jonka avulla saat rahat tilille heti laskun lähettämisen jälkeen. Näin ennakoit kassavirtaasi paremmin ja voit tarjota pidemmän maksuajan yritysasiakkaallesi.

Lue lisää

Perintäpalvelu

Isolta Perintäpalvelun avulla ulkoistat yksittäisten laskujen muistuttamisen ja perinnän luotettavalle perintätoimistolle.

Lue lisää

Maksuvalvonta

Isolta Maksuvalvonta -palvelu hoitaa puolestasi laskuihin kohdistuvien maksujen valvonnan. Palveluun kuuluu maksumuistutukset ja perintä erääntyneille laskuille.

Lue lisää

Palkanmaksu

Palkkojen laskeminen ja maksaminen onnistuu Isoltalla yksinkertaisimmalla mahdollisimmalla tavalla. Maksat vain yhden maksun ja järjestelmä hoitaa puolestasi eri maksut ja viranomaisilmoitukset.

Lue lisää

Maksuhäiriömerkinnän tarkistus

Isolta on kytketty Bisnoden yritystietojärjestelmään. Tämän avulla voit tarkistaa onko yritysasiakkaallasi maksuhäiriömerkintöjä.

Lue lisää

Yli 30 000 asiakasta

Asiakaskokemuksia: Pixoi

Käyttöönotto oli loppujenlopuksi hyvin simppeliä ja se oli hyvin "straight forward”. Ja sit taas toisaalta mä heitin tän pallon tilitoimiston daamille ja hän katsoi niitä samoja asioita ja hän totesi kanssa, että "herranjestas täältähän löytää heti nää kaikki asiat”!

Avuliasta asiakaspalvelua

Olemme toimineet suomalaisten yrittäjien parissa jo yli 15 vuotta ja yrittäjyys on sydämemme asia. Tehtävämme on kysyä, kuunnella ja auttaa – kehittää palvelua sinun toiveidesi mukaan.

Tavoitat meidän puhelimitse, sähköpostilla tai chat-keskustelusta (oikeassa alakulmassa). Asiakaspalvelu ja tukipalvelut ovat maksuttomia. Voimme myös tarvittaessa avustaa etäyhteyden avustuksella. Asiakaspalvelun yhteystiedot tukisivultamme.

Aloita laskuttaminen muutamassa minuutissa

Aloittavana yrittäjänä tarjoamme sinulle laskutusohjelman kolmeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksua. Saat edun jos olet perustanut yrityksesi viimeisen 6 kuukauden aikana. Yritys ei saa olla ennestään Isoltan asiakas.

Ota käyttöön ja hyödynnä etu
Käyttöönotto 2 minuutissa - ei sitoumuksia