Ilmaiset työkalut yrittäjän laskutukseen ja kirjanpitoon

Varsinkin yritystoiminnan alkuvaiheessa moni pienyrittäjä haluaa hyödyntää ilmaisia työkaluja niin paljon kuin mahdollista. Tältä sivulta löydät kaikki Isoltan valmiit Excel- ja Word-pohjat sekä muut työkalut, joista voi olla apua yrityksesi laskutukseen ja kirjanpitoon. Voit käyttää niitä täysin ilmaiseksi.

Ilmainen Excel-laskupohja

Onko Excel sinulle Wordia tutumpi työkalu? Saat ladattua valmiin laskupohjan myös Excel-tiedostona niin suomeksi kuin englanniksi. Kirjaamiesi tietojen perusteella pohja laskee automaattisesti arvonlisäveron osuuden ja loppusumman.

Tutustu Excel-laskupohjaan

Ilmainen laskumalli

Haluatko vain vilkaista, miltä ammattimainen ja verottajan vaatimukset täyttävä lasku näyttää? Katso valmis laskumalli, jossa on huomioitu kaikki pakolliset laskumerkintävaatimukset. Voit myös tarvittaessa ladata laskumallin tietokoneellesi pdf-muodossa.

Tutustu laskumalliin

Ilmainen laskutusohjelma

Isolta-laskutusohjelmaa käytät täysin maksutta, jos luot ja lähetät korkeintaan 10 paperi- tai sähköpostilaskua vuodessa. Laskutusohjelma toimii suoraan selaimessasi kaikilla laitteilla.

Koneelle ladattaviin laskupohjiin verrattuna laskutusohjelma on näppärämpi työkalu, sillä ohjelman avulla seuraat helposti saataviasi ja pystyt ylläpitämään asiakas- ja tuoterekisteriä. Voit myös luoda tarjouksia ja tilausvahvistuksia tekemiesi laskuluonnosten pohjalta.

Ilmainen Word-laskupohja

Word-laskupohjalla luot helposti ammattimaisen näköisiä laskuja. Pohja ottaa huomioon kaikki tarvittavat laskumerkinnät. Voit vapaasti muokata pohjaa omien tarpeidesi mukaan. Tallentamisen jälkeen tulostat vain valmiin laskun postitettavaksi tai lähetät sen asiakkaallesi sähköpostilla.

Tutustu Word-laskupohjaan

Ilmainen Excel-kuittipohja

Helposti muokattavalla Excel-kuittipohjalla teet näppärästi käteiskuitit asiakkaillesi. Kuittipohja muodostaa arvonlisäveroerittelyn ja loppusumman syöttämiesi tietojen perusteella. Voit tulostaa valmiin kuitin tai lähettää sen asiakkaallesi sähköpostitse pdf-tiedostona.

Tutustu Excel-korttipohjaan

Ilmainen Excel-kirjanpitopohja toiminimelle

Toiminimiyrittäjänä voit tehdä yhdenkertaista kirjanpitoa myös itse. Yleensä tämä on kuitenkin suositeltavaa vain, jos yritystoimintasi on hyvin pienimuotoista tai tositteita kertyy vähän.

Kirjanpitopohja muodostaa tekemiesi tulo- ja menokirjausten pohjalta automaattisesti arvonlisäverolaskelmat ja tuloslaskelman.

Tutustu kirjanpitopohjaan