Artikkelit: Tiedotteet

Tietopaketti sooloyrittäjille haasteiden ja kriisin keskellä

Sooloyrittäjille viimeiset viikot ovat tuoneet merkittäviä haasteita ja monella yrityksellä on edessä yrityksen uudelleenrakentaminen.

Toimitusjohtajan tervehdys

Verkkolaskulaki 2020, tätä kuuluu nyt monelta suunnalta. Siinä on todella asioita, jotka koskettavat meitä kaikkia pienyrittäijä. Palataan siihen myöhemmin.

Kun vuosituhannen alussa rakentelimme laskutusohjelman ensimmäisiä versioita ja pystytimme yritystämme, verkkolasku vilisi käsitteitä: XML, SOAP-kehys, Finvoice jne. “Tämä ei ole pienyrittäjälle”, oli luonnollinen ajatus.

Isolta ja Accountor yhteistyöhön - uusia ja kattavampia palveluita

Isolta on toiminut pienyrittäjiä palvellen jo yli 15 vuotta ja tuona aikana enemmän kuin 30 000 yrittäjää on valinnut Isoltan palvelut käyttöönsä.

Tänään meillä on ilo kertoa uudesta strategisesta yhteistyöstä, joka tulee mahdollistamaan aiempaa parempia, kattavampia ja monipuolisempia palveluita asiakkaillemme. Luvassa on myös täysin uusia kokonaisuuksia pienyrityskentän kirjanpidon ja taloushallinnon tarpeisiin.

Paras työharjoittelupaikka keskittyy oppimiseen

"Opiskelijalle hyvä työkokemus on erittäin tärkeä osa oppimisprosessia."

Viiden kuukauden työharjoittelu Isolta Oy:ssa on nyt taputeltu. Kokemusta karttui paljon ja itsevarmuus työelämän suhteen kasvoi.

Uusi tietosuoja-asetus (GDPR) tulee! Mitä se tarkoittaa käyttäjillemme?

Uusi tietosuoja-asetus astui voimaan 25.5.2018 ja sen myötä myös me, kuten myös sinä yrittäjä, jouduimme käymään läpi omat tapamme käsitellä ja kerätä henkilötietoa. Tässä artikkelissa avaamme useiten kysyttyjä kysymyksiä siitä miten GDPR vaikuttaa käyttäjiimme ja miten Isolta on valmistautunut uuden tietosuoja-asetuksen voimaantuloon.

Isoltalle AAA-luokitus vuodelle 2018

Kannattava ja hallittu kasvu on ollut Isoltan toimintaperiaate perustamisajoista lähtien. Tämän mahdollistavat sitoutunut asiakaspalvelu ja pitkät asiakassuhteet. Jo vuodesta 2014 yhtämittaisesti voimassa oleva AAA-luokitus todistaa, että talous on kunnossa ja toiminta on pitkäjänteistä. Terve talous antaa kestävät edellytykset panostaa tuotekehitykseen ja asiakaspalveluun jatkossakin. Lämmin kiitos asiakkaillemme!

Basware ja Isolta yhteistyöhön

Basware ja Isolta aloittavat yhteistyön PK-yritysten verkkolaskutuksen kasvattamiseksi. Baswaren verkkolaskujen lähetysratkaisu integroidaan Isoltan tarjoamiin palveluihin, ja tämä mahdollistaa verkkolaskuvalmiuden Isoltan 20 000 asiakkaalle ilman erillistä verkkolaskusopimusta. Yhteistyön myötä pienet yritykset saavat käyttöönsä samat työkalut, joita suuremmat yritykset jo käyttävät.

ISOLTA OY

Isolta on suomalainen vakavarainen ohjelmistoyritys, joka kehittää laskutusohjelmaa nimeltä Arkhimedes. Olemme toimineet vuodesta 2001 ja asiakkaanamme on nykyään noin 30 000 yritystä viidessä eri maassa. Keväästä 2018 lähtien olemme osa Finagoa ja Accountor-konsernia.

YHTEYSTIEDOT

Isolta Oy
Keilaniementie 1
02150 ESPOO
+358 207 – 1817 10
info@isolta.fi